Tag Archives: download jocuri fotbal

Download Fifa 2004

Descriere Joc: Pe acest site se gasesc majoritatea jocurilor din seria Fifa incepand cu 2000-2013 iar acum este timpul sa completam seria cu fifa 2004.

Fifa 2004 nu s-a bucurat de popularite asa mare ca fifa 2007 sau 2012 dar totusi este un joc bun cu fotbalisti. Aduce imbunatatiri cand vine vorba de gameplay iar jucatorii pot face dribling-uri mai bune fata de vechiile jocuri fifa cum ar fi 2003 sau 2002.

Grafica este si ea mai detaliata iar jucatorii incep sa prinda forma si sa aduca mai bune cu originalul. Iti poti crea propria echipa de fotbal si participa la campionate si turnee. Transferurile sunt accesibile si poti cumpara cei mai buni jucatori pentru clubul tau.

Acest joc se poate juca in modul singleplayer si participa la meciuri directe sau competitii sau poti juca cu prietenii in retea. Mai jos aveti un video pentru a va face o parere despre joc.

Aceasta versiune este demo si aveti acces limitat la joc.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 1.8 GHz
 • Ram: 256 MB
 • Placa Grafica: 32 MB
 • Spatiu HDD: 1 GB

Continue reading

Download Fifa 2002

Descriere Joc: Fifa 2002 cunoscut ca si Fifa Soccer este un joc cu fotbal in care se va desfasura cupa mondiala din anul 2002.

In joc sunt prezente echipele calificate in cupa mondiala din anul 2002 iar cea mai buna echipa mi se pare Brazilia, Ronaldo este si el prezent si gata sa inscrie cat mai multe goluri.

Grafica este imbunatatita fata de seriile anterioare iar stilul de joc este optimizat pentru randament maxim. Jucatorii pot face dribling-uri de mare clasa si trimite suturi puternice chiar de la jumatatea terenului.

Descarca si tu gratuit acest joc in varianta demonstrativa si participa la cupa mondiala din anul 2002. Alege-ti o echipa buna de fotbal si lupta sa ajungi pana-n finala.

Jucatorii se controleaza din sageti si tastele A, S, D, Q. Prin combinatia acestor taste poti trimite suturi cu efecte sau driblezi adversarii foarte elegant.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 1.6 GHz
 • Ram: 128 MB
 • Placa Grafica: 32 MB
 • Spatiu HDD: 150 MB

Continue reading

Download Fifa 2000

Descriere Joc: Daca doresti sa joci un joc cu fotbalisti simplu si fara cerinte prea mari de sistem atunci iti recomand acest joc. Cu toate ca este destul de vechi el este distractiv de jucat iar jucatorii pot inscrie goluri foarte frumos.

Fifa 2000 ofera peste 40 de echipe de fotbal ale tarilor calificate la campionatul european din acel an. In acel campionat Franta este castigatoare iar cel mai bun jucator a fost desemnat Zinedine Zidane.

La capitolul grafica nu veti avea mari asteptari deoarece jocul este vechi dar stilul de joc este bine creat. Interactiunea dintre jucatori este buna iar golurile se pot inscrie foarte usor.

La acea vreme acest joc facea parte din cele mai bune jocuri sportive si era unul din cele mai asteptate pentru acea perioada.

Acest joc poate fi jucat si de cei care au jucat jocul in copilarie si vor sa isi reaminteasca farmecul acestui joc. Eu recomand sa jucati cu Franta sau Italia pentru ca au in componenta cei mai buni jucatori.

Bafta la goluri!

Cerinte Minime:

 • Procesor: 800 MHz
 • Ram: 64 MB
 • Placa Grafica: 16 MB
 • Spatiu HDD: 100 MB

Continue reading