Tag Archives: download jocuri impuscaturi

Renegade X – Joc Full

Descriere: Renegade X este un joc de tip shooter cu elemente tactice ce aduce experinta Comand and Conquer pe motorul grafica Unreal Engine 3.

Dupa ce veti descarca gratuit jocul va puteti alatura celor 40 de jucatori care participa la actiune. Jocul se aseamana pe alocuri cu team fortress 2 dar este mult mai complex. In afara de armele de ultima generatie jucatorii pot controla tancuri sau elicoptere de lupta. Grafica este una foarte buna iar actiunea din joc atinge cote maxime. Site-ul oficial este renegade-x.com iar aici puteti gasi cele mai noi informatii despre acest joc.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 2 GHz Dual Core
 • Ram: 2 GB
 • Placa Grafica: 512 MB
 • Spatiu HDD: 4 GB

Continue reading

Download Legendary

Descriere Joc: Actiunea jocului Legendary se petrece in viitor acolo unde omenirea se confrunta cu o invazie de monstrii care ii amenintat cu distrugerea. Magia isi face prezenta iar caracterul tau este capabil sa capteze energia inamicilor invinsi de el in lupta.

Vei controla un soldat pregatit si inarmat cu multe arme de foc cu care sa isi zdrobeasca inamicii. Unii inamici pot fi distrusi cu 2 cartuse dar altii necesita mult timp si efort pentru a fi doborati.

Jocul se incadreaza in categoria jocurilor cu impuscaturi iar grafica este bine conturata iar impreuna cu stilul de joc si atmosfera vor oferii jucatorului un mediu de joc bun.

In unele misiuni vei fi ajutat de diverse personaje pentru ca acele misiuni includ monstrii care sunt greu de infrant si ai nevoie de ajutor. In unele situatii te vei furisa si te vei comporta ca un hot pentru a reusi sa pui mana pe diverse obiecte magice ce au valoare mare.

Universul jocului este plin de monstrii ca varcolaci, grifoni si alte creaturi care ofera violenta. Actiunea se desfasoara intr-un spatiu plin de distrugere si constituie declin-ul rasei umane.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 2.2 GHz
 • Ram: 1 GB
 • Placa Grafica: 256 MB
 • Spatiu HDD: 13 GB

Continue reading

Operation FlashPoint: Dragon Rising

Descriere Joc: Operation FlashPoint este un joc video de buna calitate in care vei controla un soldat bine antrenat ce va fi trimis in multe misiuni speciale ce implica recuperarea de obiecte sau eliminarea inamicilor.

La inceputul unelor misiuni vei fi adus cu elicopterul pentru ca tu sa treci direct la actiune. Unele misiuni implica mai mult timp si efort pentru ca inamicii sunt in numar mare sau foarte bine inarmat. Ca tot venii vorba de arme soldatul tau este echipat cu arme de ultima generatie si echipament de lupta modern. Pusti, pistoale, mitraliere sunt tipurile de arme pe care le are in arsenal si este gata sa le foloseasca.

In unele misiuni vei actiona de unul singur dar in altele o echipa de soldati te va insoti pentru a te ajuta in luptele cu inamicii. Jocul poate fi jucat in modul singleplayer cu misiuni sau campanii sau un modul multiplayer cu alti jucatori.

Versiunea aceasta este demonstrativa si masoara in jur de 1.5 GB. Fisierul poate fi descarcat de mai jos si instalat oriunde pe disk.

Mult succes la misiuni!

Cerinte Minime:

 • Procesor: 2.4 GHz Dual Core
 • Ram: 1 GB
 • Placa Grafica: 256 MB
 • Spatiu HDD: 8 GB

Continue reading

Bulletstorm

Descriere Joc: Daca iti doresti sa joci un joc video de buna calitate in care impuscaturile si sentimentul ca vei fi nimerit este in orice moment atunci iti recomand sa incerci Bulletstorm.

Ca stil de joc putem spune ca se aseamana cu FarCry si Crysis, toate cele 3 au o grafica asemanatoare, arme care seamana iar inamicii isi fac la fel aparitia pe campul de lupta. In afara de inamicii care pot fi simplii soldati o sa te confrunti cu diversi monstrii iar unii sunt imensi.

Caracterul pe care il controlezi este inzestrat cu puteri si un costum ce ii permite sa lanseze lovituri super puternice de pumn si picior. Inamicii sunt uneori pur si simplu zdrobiti sau aruncati la distante mari.

Unele arme din joc sunt realistice adica au gloante dar altele folosesc alte tehnologii care actioneaza diferit asupra inamicilor si au diverse functii.

Peisajul din joc este animat de explozii la fiecare cateva secunde si da impresia ca luptele si exploziile nu se vor sfarsii prea curand. Pe butonul de download aveti un link catre softonic dar nu stiu daca este versiunea demonstrativa sau un patch.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 1.8 GHz Dual Core
 • Ram: 1.5 GB
 • Placa Grafica: 512 MB
 • Spatiu HDD: 10 GB

Continue reading