Category Archives: Impuscaturi

Atacul Zombilor

Descriere Joc: Zombie asediaza iar planeta iar de data asta un erou puternic este gata sa ii infrunte. Tu vei controla eroul care la randul lui este inarmat cu pistoale si alte arme de atac. Va trebui sa te feresti de zombie si sa nu ii lasi sa te apropie de tine. Cu ajutorul sagetilor te poti deplasa iar din mouse vei trage in zombie. La inceput zombie sunt usor de distrus dar cu trecea nivelelor ei devin mai puternici si mai rezistenti. Tinteste bine si pozitioneaza-te in fata lor iar apoi trage in ei. Dupa fiecare zombie distrus vei putea colecta banuti care reprezinte puncte bonus. Ai pana la 6 arme de atac iar zombie nu au nici o sansa!

Categorie: Online – Zombie – Impuscaturi – Actiune

Stil de Joc: Mediu.

Instructiuni: Din sageti te poti deplasa iar din mouse vei trage.

Cum sa Joci: Apasa butonul play de jos, asteapta incarcarea, apasa iar play, selecteaza nivelul iar jocul va incepe.

Continue reading

Atacul Piratiilor Zombie

Descriere Joc: Piratii zombie vor sa jefuiasca nava plina de comori iar datoria ta este sa aperi comorile. Zombie vor venii in barci sau sub alte forme. Vei fi inarmat la inceput cu un pistol iar apoi vei primi arme puternice capabile sa radieze zombie enervanti. Atunci cand zombie ataca in gup vei fi ajutat de niste rachete care vor face prapad in randul inamicilor. Jocul este unul foarte spectaculos si cu o grafica placuta. ARRRGGGGHHHHH

Categorie: Online – Zombie – Pirati – Impuscaturi

Stil de Joc: Mediu.

Instructiuni: Din mouse tintesti si tragi.

Cum sa Joci: Asteptati incarcarea jocului, apasati start game, selectati local save si start game, alegi pistols, selectati glock si butonul unlock apoi play. Selectati nivelul 1 apoi asteptati. Apasati enter iar apoi jocul va incepe.

Continue reading

Ursul Luptator

Descriere Joc: Fiinte extratereste ameninta pamantul dar ursul luptator este gata sa invinga aceste forte. Ursul poate zbura si arunca proiectile puternice impotriva fortelor inamice. Poti sa controlezi eroul atat din mouse cat si din tastura. Elimina inamicii si aduna bonusurile oferite de joc.

Categorie: Online – Zbor – Actiune

Stil de Joc: Usor.

Instructiuni: Puteti juca din sageti sau din mouse.

Cum sa Joci: Asteptati incarcarea, apasati butonul verde play de jos, asteptati iar, apasati iar play, tineti click apasat pentru a termina povestea, alegeti mouse sau tastura.

Continue reading

serif impuscaturi

Seriful Curajos

Descriere Joc: In acest joc il vei ajuta pe serif sa apare banca de catre hotii neinfricati. Seriful se va afla pe acoperisul bancii si va incerca sa traga in hotii care vor ataca in valuri. Ajuta-l pe serif sa tinteasca cat mai bine si sa tina departe hotii de banci.

Banca este protejata de un gard dar nu va rezista mult daca este atacat. Seriful are munitie pe acoperis asa ca are nevoie doar de putina precizie. Fiecare nivel aduce mai multi hoti asa ca trebuie sa tragi cat mai rapid si sa te feresti de gloantele lor.

Categorie: Online – Impuscaturi – Serif – Vestul Salbatic

Stil de Joc: Mediu.Usor

Instructiuni: Din mouse tintati, din sageti va miscati iar din tasta R incarcati arma.

Cum sa Joci: Asteptati incarcarea, apasati butonul new game, tineti apasat pe click stanga 2 secunde iar jocul va incepe.

Continue reading