Category Archives: Motociclete

Schelet pe Motor

Descriere Joc: Vei merge cu o motocicleta rapida, tine-te bine! Va trebui sa controlezi bine motocicleta si sa nu te rastorni.

Categorie: Online –

Stil de Joc: Usor.

Instructiuni: Controlati motocicleta din sageti.

Cum sa Joci: Asteptati incarcarea jocului, apasati butonul play galben, asteptati iar, apasati play in dreapta, selectati motocicleta, selectati nivelul si iar play.

Continue reading

motocross motociclete

Motocross in Jungla

Descriere Joc: Motocicleta te asteapta si doreste sa fie condusa pe terenul accidentat din jungla. Vei putea escalada drumuri accidentate si te vei putea urca pe obstacole inalte. Motocicleta poate escalada orice obstacol dar trebuie sa aveti grija sa nu va accidentati.

Turati motorul si treceti linia de start cat mai rapid, jocul ofera multe nivele frumoase si spectaculoase.

Categorie: Online – Motorete – Motociclete – Cross

Stil de Joc: Usor.

Instructiuni: Motorete se controleaza din sageti.

Cum sa Joci: Apasati butonul start, iar start, alegeti nivelul.

Continue reading

motociclete

Cursa de Motociclete

Descriere Joc: Esti gata sa incerci unul dintre cele mai frumoase jocuri online cu motociclete ? Acest joc se aseamana cu jocul need for speed 1 doar ca in loc de masina vei conduce o motocicleta. Motocicleta poate atinge 9000 de turatii pe minut si o viteza maxima de peste 350 km pe ora.

Vei putea atinge viteza rapid, lua viraje usor si sarii peste hopuri foarte inalte. Jocul este foarte placut de jucat si ofera multa andrenalina. Bafta la condus un motor adevarat!

Categorie: Online – Curse – Motociclete

Stil de Joc: Mediu.

Instructiuni: Din sageti controlati motorul.

Cum sa Joci: Click pe butonul play, alegeti modul arcade, alegeti destinatia,

Continue reading

Curse Teren Accidentat

Descriere Joc: Vei participa la o noua aventura pe teren accidentat iar tu vei conduce o masina de teren sau o camioneta care este bine echipata si gata de drum.

Grafica jocului este una buna pentru un joc de tip flash iar aventura isi face si ea prezenta pe traseele pline de obstacole dar pe care masina ta le poate parcurge fara probleme.

Masina este de tip 4×4 iar motorul puternic o propulseaza rapid peste orice tip de teren iar daca o conduci bine poti castiga foarte usor primele curse. In partea dreapta jos ai afisat viteza actuala si in ce treapta de viteza de afli.

Putem spune ca acest joc este unul dintre cele mai bune jocuri flash cand vine vorba de grafica.

Categorie: Online – Flash – Masini – Curse

Stil de Joc: Mediu.

Instructiuni: Masina de teren se controleaza din sageti.

Cum sa Joci: Asteptati incarcarea, apasati continue din partea stanga, apasati play din partea dreapta, iar play iar cursa va incepe.

Continue reading