Order Of War logo

Razboi Order Of War

Actiunea jocului se petrece in vara anului 1944, atunci cand germani sunt fortati de aliati sa se retraga de pe ambele fronturi, cel de vest si cel de est.

Order of war, contine 2 campanii.Intr-o campanie poti juca de partea Americanilor, si in cealalta de partea Germanilor.

Ambele tabere ale conflictului vor fi accesibile in campanii, deci va exista si un anumit grad de diversitate.  Campurile de batalie  vor imita pe cele din Franta de la sfarsitul razboiului, aspect des intalnit la shooter-ele cu aceeasi tema. Daca ve-ti alege America, va trebui sa castigati lupta in vest, iar daca alegeti Germania va trebui sa respingeti atacurile Armatei Rosii pe frontul de est.
Ordin de Razboi ar o grafica detaliata si o poveste istorica exacta.In acest joc vei participa la batalii de amploare in care vom putea contral pana la 1000 de unitati, tancuri, avioane si alte arme de razboi.

Order of War doreste sa se axeze pe batalii imense, cu un numar cat mai mare de unitati intr-un spatiu cat mai mare. Aceasta idee o mai vedem  in jocuri precum Supreme Commander, insa in cu totul alt context. Vom putea sa avem peste o mie de unitati pe ecran odata, ceea ce presupune un mediu de joc extrem de larg. De asemenea, vom avea control total asupra perspectivei, fiind implementate sisteme de modificarea pozitiei camerei si de zoom.

Jocul contine si clipuri cinematice foarte frumoase care iti vor arata situatia razboiului in detaliu.
In joc apar arme de razboi ca tancuri Panzer, Tiger,Sherman si avioane foarte puternice.
Jocul are 3 moduri campanie: Multiplayer, Deathmach si Skirmish.

Cerinte:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Memorie Ram:  2 GB
  • Placa Video: 256 MB
  • Spatiu pe Hard: 10 GB
  • Direct X: 9

Imagini:

Order Of War

Order Of War
Order Of War

Video:

Download:

download joc

4 thoughts on “Razboi Order Of War

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *