Archive for the ‘Carti’ Category

Poker Texas Holdem

Vrei sa iti imbunatatesti experienta de joc in poker ? Daca da, joaca acest joc. Vei juca poker cu 2 carti si vei incerca diferite combinatii pe parcursul jocului. Joaca la nivel mare si incearca combinatii ca full si chinta. Oponentii sunt foarte buni si nu se vor lasa batuti foarte usor. Jocul se controleaza […]

Poker Joker

Joaca poker cu cinci carti gratuit mizand sume virtuale. Poti schimba cele 5 carti pentru a obtine combinatii cat mai bune. Pentru un full, culoare sau o chinta trebuie sa ai un pic de noroc dar aduce sumele cele mai mari. Jocul se controleaza din mouse.

Poker Aparat

Joaca un poker ca la aparate foarte frumos pe internet. Jocul este clasic cu 5 carti si poti schimba cate doresti. Schimba cartile sau combina-le pentru a castiga o suma cat mai mare. Pentru sume mari trebuie sa mizezi substantial. Jocul se controleaza din mouse.

Mario Poker

Joaca poker gratis pe internet cu mario. Ai 5 carti la dispozitie si o miza virtuala de cativa dolari. Alegeti cartile norocoasa sau schimba-le pentru o mana mai buna. Jocul este distractiv si ofera o experienta placuta in poker. Jocul se controleaza din mouse.

Powered by WordPress