Archive for the ‘Sport’ Category

Joaca Baseball

Joc in care te vei juca baseball cu cei mai buni jucatori. Va trebui sa lovesti mingea cu bata de baseball foarte precis si puternic. Trebuie sa te concentrezi si dupa ce ai lovit mingea sa alergi dupa ea. Jocul se controelaza din mouse.

Joaca Tenis

Joaca tenis gratuit pe net in acest joc online. Vei juca multe meciuri de tenis si vei deveni campion cu timpul. La inceput vei juca cu adversari mai slab pregatiti dar cu timpul ajungi la adevarati profesionisti. Jocul se controleaza din sageti iar din tab se lanseaza mingea.

Joaca golf

Joaca golf in acest joc online gratuit. Alege unul dintre cele 4 caractere 2 fete si 2 baieti si modul de joc 1 sau 2 jucatori. Jocul este complex precizia mingei fiind foarte exacta. Conctreaza-te si treci la urmatorul nivel, premiile sunt foarte mari. Joaca si tu acum golf online gratis pe net.

Bicicleta mountainbike

In acest joc online gratuit cu biciclete vei alerga cu bicicleta pe un drum muntos. Viteza prinde viteze mari in functie de energia ta. Bicicleta este modifica astfel incat sa prinda viteze mari si sa reziste la obstacole. Ai grija cum mergi pentru ca drumul este plin de obstacole.

Powered by WordPress