Download NFS Pro Street

Need for Speed: ProStreet este al 11 lea joc din seria Need For Speed, un popular joc cu masini. Jocul Need for Speed: ProStreet a fost lansat in intreaga lumea in Noiembrie 2007.
Need for Speed: ProStreet a fost primul joc cu suport DualShock 3 pentru platforma PlayStation 3.Jocul incepe prin formarea lui Ryan Cooper cand intra intr-o cursa si castiga un Nissan 240SX.
Apoi el se muta in Battle Machine o faimoasa organizatie de curse si o domina. In Need for Speed: ProStreet gameplay-ul este diferit, iar cursele ilegale nu sunt intalnite.
In NFS: ProStreet exista patru moduri diferite de joc Drag, Grip, Speed si Drift. Toate modurile sunt placute si trebuie sa adaptezi o viteza de mers pentru fiecare.
De asemenea jucatori isi pot personaliza masinile, dar modificarile afecteaza aerodinamica masini. Jucatorii pot testa modificarile intr-o camera inchisa numita “Wind Tunnel”.

In acest joc vei fi ajutat de 1-2 prieteni pe parcursul curselor iar ei iti vor trimite informatiile necesare si sfaturi pentru a castiga cursele. Toate modele de masini sunt rapide pentru ca sunt versiunile turbo iar numarul cailor putere pe care il detin este destul de mare. Ce parere ai despre acest joc ?

Cerinte:

 • Procesor: 2.8 GHz
 • Memorie Ram: 512 MB
 • Placa Video: 128 MB
 • Spatiu pe Hard: 8.5 GB

Imagine:

Need for Speed Prostreet

Video:

Download:

download

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Download NFS Pro Street”

 1. marian says:

  e super jocu, lam instalat acum 2 zile si de atunci m-am jucat in fiecare zi nfs. mi-am tunat o masina intr-un stil prea smecher.
  i-am adaugat accesorii la motor si ii intrec pe toti pe traseu.
  va recomand sa jucati si voi aceste jocuri

 2. florinel says:

  e prea smecher jocu, am ales un bmw si l-am tunat pentru a castiga toate cursele. bmw-u fuge prea tare iar oponentii mei nu au nici o sansa in fata mea!

 3. Bogdan says:

  nush cum e jocu il trag si eo acma sper sa am noroc :X

 4. Bogdan says:

  Am mai jucat jocu pe ps3 😀

 5. sami says:

  stiu un joc care va aparea pe 30 octombrie 2012

 6. mafia says:

  e cel mai tare joc

 7. BAIETZELUL says:

  Acum il instalez sper ca merge.

Leave a Reply

Powered by WordPress