Download NFS Shift

Need for Speed Shift este al 13 lea joc video din seria Need For Speed, publicata de Electronic Arts.

Jocul a fost anuntat in 2008 impreuna cu Need For Speed: Nitro si Need For Speed: World. Review-urile le care a fost supus jocul au fost optime iar jocul a primit note bune.

Need For Speed Shift a fost produs de Slightly Mad Studios impreuna cu EA Black Box.

In joc sunt peste 60 de tipuri de masini, impartite pe niveluri. Toate masinile sunt dotate cu motoare puternice ce dezvolta foarte multi cai putere.

In nivelul 1 se gasesc masini de tip mediu, in nivelul 2 se gasesc masini de performanta, in nivelul 3 se gasesc super masini, ca Lamborghini Gallardo, iar in nivelul 4 se gasesc hiper masini ca Bugatti Veyron.

In joc se pot customiza masini, de la aspect pana la performanta  roti, frane, geamuri, etc. Dupa ce vei tuna o masina ea va arata mult mai bine iar daca ii vei adauga nitro ea va prinde viteza mult mai rapid.

Nitro este de asemenea in optiunea tunning, dar este mult mai realistic in aceasta versiune. Nitro-ul iti va permite sa prinzi 100 km/ora in numai 2-3 secunde.

In joc sunt 19 trasee, ce include circuite din lumea reala ca: Brands Hatch, Nurburgring Nordschleife, Road America, Spa, Silverstone, Willow Springs, Donington Park si Mazda Raceway Laguna Seca.

Cerinte:

  • Procesor: 3.2 GHz
  • Memorie Ram: 1 GB
  • Placa Video: 256 MB
  • Spatiu pe Hard: 10 GB

Imagine:

nfs shift

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Download NFS Shift”

  1. s0uNd says:

    Super tare acest NFS, dar mai frumos ii NFS Carbon!

  2. will_smith_86 says:

    foarte tare jocu nfs nitro

Leave a Reply

Powered by WordPress