Download NFS Underground

Need for Speed Underground este un joc video cu masini de curse produs de EA Black Box si distribuit de Electronic Arts.
La inceputul jocului jucatorul incepe cu o masina Honda Integra Type R tunata, atat la motor cat si exteriror. Apoi el isi va putea cumpara si alte masini in functie de buget-ul disponibil.
Jucatorul va participa la curse numai noaptea si va trebui sa le treaca pentru a trece le urmatoarea cursa sau implicit urmatorul oponent.
NFS Underground ofera posibilitatea jucatorului de a tuna masini, atat la motor, caroserie, noss, etc. Vei avea la dispozitie o gama larga de accesorii pe care le poti folosii pentru ati modifica masina.
In joc trebuie sa intreci toti adversarii in diverse tipuri de curse, directe, drifturi, etc. Ai de efectuat in jur de 100 de curse fiecare cu tip-ul ei si nivelul de dificultate.

Ai grija cu viteza pentru ca poti rasturna masina sau te poti lovi de obstacole iar acest lucru te va intarzia foarte mult si vei fi depasit de oponenti.

Cursele au nevoie uneori si de 3 ture iar la sfarsit trebuie sa fii clasat pe primul loc pentru a trece la urmatoarea cursa. Ce parere ai despre acest joc ?
Cerinte NFS Underground:

 • Procesor: 1 GHz
 • Memorie Ram: 256 MB
 • Placa Video: 64 MB
 • Spatiu pe Hard: 2.5 GB

Imagine:

nfs underground

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Download NFS Underground”

 1. Online Gratis Free says:

  Am un golf si l-am tunat la motor si castig toate cursele. la drifturi sunt rege. in curand il dau peste cap si apoi tunez alta masina la motor si caroserie.

 2. vladut says:

  nu este un joc educativ

 3. gaby says:

  este un joc extraordinar

 4. robi says:

  eu nu stiu cum sa fac sa imi fac masinile bune:adica sa am toate deschise:partile aero la maxim sa le tunez la maxim si rotile la maxim toate daca este coduri al ele datimi pe id:bucsarobi pe id asta imi ziceti daca este

 5. Online Gratis Free says:

  imi place la acest joc cu masini ca pot tuna masini la motor iar masina prinde viteza fffff mare! 😀

 6. […] masinii nu puteau fi schimbate in niciun fel, incepand cu anul 2003, atunci cand a fost lansat NFS Underground, cursele au inceput sa fie usor diferite, intrucat masinile puteau fi customizate dupa bunul plac. […]

 7. bossul says:

  este foarte tare si este foarte misto pt ca are lamborghini murcielago si pot sa il tunez si in o viteza extraordinara

 8. smeccheru says:

  ba este demo e nasolll!

 9. David says:

  Cum sa tunez si eu o masina? Ca nu stiu cum.

 10. David says:

  nu are decat o curs si 4 masini.

 11. MARIUS says:

  foarte faine

Leave a Reply

Powered by WordPress