Farmerama, cel mai jucat joc cu ferme

Din multitudinea de jocuri online aparute in ultima vreme, putem spune ca aplicatiile in care utilizatorul trebuie sa isi dezvolte ferme, castele si alte asemenea lucruri, sunt de departe cele mai costisitoare. Ca timp, ma refer. Un exemplu excelent in acest sens ar fi jocul Farmerama, care te impinge la munci agricole folosindu-te de puterile nebanuite ale mouse-ului intru realizarea unor recolte care sa iti asigure traiul de pe o zi pe alta, dar si schimbul de marfuri atat de necesar propriei tale ferme. Trebuie sa asiguri necesarul de hrana al animalelor si sa insamantezi terenurile pentru a avea ce culege la “toamna”.

Datoria ta este de a dezvolta intr-un mod cat mai armonios propria gospodarie si de a urmari pas cu pas evolutia si directia incotro se indreapta jocul in sine. Piata este un loc fabulos in care poti oricand cumpara dintr-o parte si vinde la un cu totul alt pret produsul respectiv astfel incat sa inregistrezi un mic profit, pe care il vei folosi mai apoi in cadrul diferitelor actiuni intreprinse in cadrul fermei.

Farmerama este, inainte de toate, un joc de strategie, in care cel mai iscusit se impune si castiga reputatie in randul fermierilor. Mai mult decat atat, ai grija ca in timp ce te dezvolti sa nu pierzi din vedere cumpararea de gaini, rate, capre si alte animale care iti pot oferi cantitatea de produse necesara expansiunii. Mersul la piata este unul dintre aspectele esentiale ce tin de viata unui fermier, nu am dori sa omiti acest lucru si jocul sa se incheie intr-un mod brusc, fara a savura satisfactiile unui agricultor virtual.

Pentru ceilalti amatori de jocuri, avem la dispozitia voastra SkyRama Online, Battlestar Galactica, Joaca 4Story si multe alte jocuri online premium gata-gata sa fie accesate si jucate intr-un mod cat mai placut posibil.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress