Genuri de jocuri create special pentru fete

Este foarte bine stiut ca fetele, desi nu toate, nu prefera acelasi gen de jocuri ca si baietii. Avand in vedere faptul ca ele au o fire delicata, producatorii de jocuri au luat in considerare acest lucru si au creat o multime de jocuri cu teme specifice acestui gen.
Desi la o prima vedere jocurile pentru fete par simple, ele au o mare varietate de teme pentru toate gusturile fetelor. De exemplu, pentru fete harnice exista jocuri de gatit, unde ele isi pot pune la incercare calitatile de bune gospodine. Au ocazia sa experimenteze retete, sa se obisnuiasca cu ustensilele din bucatarie, fara a exista riscul producerii vreunui accident, asa cum se intampla de obicei cu cei care au experienta mai putina in acest domeniu. Fetele isi pot testa aici imaginatia, indemanarea si cunostintele in arta gastronomiei. Pot invata mai multe despre importanta fructelor si legumelor intr-o alimentatie sanatoasa, pot invata sa aranjeze mese si chiar sa serveasca daca este cazul alte persoane la masa.
jocuri feteAlte jocuri de fete mult apreciate de iubitoarele de haine si de moda in general (de parca ar exista fete carora sa nu le placa moda si hainele) sunt jocurile de imbracat. Fetele gasesc aici haine si accesorii cu care sa isi alcatuiasca diverse tinute, care mai de care in tendintele modei si isi pot testa creativitatea, pot da frau liber imaginatiei si pasiunii lor pentru acest domeniu. Alte jocuri pe care fetele le joaca si le indragesc de mici sunt jocurile care implica ingrijirea bebelusilor. Fetele se imagineaza ca fiind mamici, bone, surori medicale, educatoare si vor vedea cu ochii lor cate probleme se ivesc in aceste situatii. Copiii mici nu sunt deloc doar mici si dragalasi.
Sa nu credeti acum ca nu exista si fete carora sa nu le placa masinile, sportul sau jocurile de actiune. Este cunoscut faptul ca unele fete joaca cot la cot cu baietii jocuri specifice acestora si uneori chiar au rezultate mult mai bune decat acestia, reusind sa ii surclaseze.
Toate aceste jocuri cu specific feminin se pot juca online si se bucura de popularitate, avand multi fani. Cel mai nou site de jocuri, dar si cu jocurile cele mai frumoase, site dedicat exclusiv fetelor, este www.capsunica.ro . Din ce in ce mai multi copii renunta la jucarii, la papusi, la joaca in aer liber, la sport, si isi petrec cea mai mare parte din timpul lor in fata calculatorului, acesta ocupand din ce in ce mai mult loc in vietile noastre. Este adevarat ca existenta calculatorului este necesara in desfasurarea multor activitati, dar este important sa nu uitam sa petrecem mai mult timp in aer liber.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress