Impuscaturi in jocuri online

Visul oricarui copil este (sau era) acela de a ajunge politist, sa lupte impotriva criminalitatii si sa aduca pe mana legii toti raufacatorii. Intre timp respectivii raufacatori au capatat chipul unor monstri (zombi, vampiri, varcolaci, s.a.m.d.), fapt ce a condus la o perfectionare a armelor: celebrele pistoale de cowboy s-au transformat in snipere, mitraliere si alte asemenea “jucarii” menite sa aduca pacea pe pamant si, implicit, sa pastreze nivelul de adrenalina ridicat. Pe marginea acestor scenarii au luat nastere si respectivele jocuri online, care trateaza violenta prin diferiti eroi (Joe Distrugatorul, Gangsterul Albastru, s.a.) ce au ca principal scop stoparea invaziei de zombie, strumfi si tot felul de creaturi nu tocmai prietenoase.

O multime de jocuri cu impuscaturi iti stau la dispozitie; nu trebuie decat sa tintesti cu precizie si sa apesi pe tragaci sau pur si simplu sa-ti strivesti inamicul cu tancul (Protejeaza Tancul)! Nu trece prea usor peste faptul ca vaporul din port este in pericol, ajut-o pe tanara Foxy sa nimiceasca piratii de pe vas cu a sa luneta si nu care-cumva sa raspunzi negativ celor 15 operatiuni secrete pregatite special pentru tine in jocul “Misiune Cu Trupe Speciale“! Indiferent daca iti place sa impusti cu pistolul, mitaliera sau sniper, inrolarea ta este una obligatorie.

Unde mai pui ca si Pamantul nu este tocmai in siguranta odata cu invazia creaturilor zombi, care par sa fi pus stapanire pe tot ceea ce aveam mai important. Principalele repere de siguranta au cedat in bataia arsenalului inamic, tocmai de aceea trebuie sa dai o raita si prin jocul “Antrenament De Lupta” inainte sa le faci fata acestor nemernici gata sa te puna la pamant in orice moment. Nu uita sa vii inarmat, caci lupta va fi una pe viata si pe moarte, in care cel mai puternic isi va impune punctul de vedere. Trage acum!

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Impuscaturi in jocuri online”

  1. imi place jocul acesta si vreau sal distribui la prietenii

  2. tiganu says:

    vreau sa joc sunt tari jocurile.

Leave a Reply

Powered by WordPress