Knight Online

Descriere Joc: Knight Online este un joc de tip mmorpg asemanator cu cele din clasa lui mai ales cu word of warcraft sau metin2. Am dat ca referire aceste 2 jocuri pentru ca face parte din cele mai populare jocuri mmo.

La inceputul jocului caracterul tau este slab pregatit dar pe parcurs abilitatile si vrajile lui se vor dezvolta prin acumulare de experienta. Experienta se dobandeste prin participarea la diverse lupte sau infrangerea inamicilor pe terenul de lupta.

Clasele din joc sunt Warrior, Rogue, Priest si Mage. Aceste tipuri de clase se regasesc in majoritatea jocurilor de acest gen iar ele difera si se diferentiaza prin stilul lor de lupta.

Grafica nu este prea stralucita dar permite ca jocul sa fie accesibil si pe pc-urile mai slabe cand vine vorba de configuratia lor.

Dupa ce vei avansa in joc te vei putea alatura unei natiuni si purta diverse razboaie. Vei avea coechipieri cu care vei participa la lupta si care te vor ajuta cand ai nevoie. Ajutorul este reciproc asa ca veti forma o echipa buna.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.4 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Imagine:

Knight Online

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Knight Online”

  1. andrei says:

    e pff jocu

Leave a Reply

Powered by WordPress