Space Siege

Descriere: Un nou joc cu impuscaturi dar de data asta de tip TPS pe nume Space Siege. Jocul se poate incadra si in categoria RPG. Vei deveni un soldat care se va lupta cu monstrii si extraterestrii. Nu te ingrijora pentru ca ai in dotare arme de foc puternice ce sunt capabila sa trimita o multime de gloante si proiectile in cateva secunde.

Caracterul pe care il controlezi trage foarte rapid iar tu trebuie doar sa il conduci prin coridoare pentru al ajuta sa ajunga la destinatie. Space Siege este creat de catre compania Gas Powered Games si publicat de catre Sega.

Data lansarii a fost in August 2008 iar modurile disponibile sunt single-player si multiplayer. Acest joc se poate juca doar pe Windows Pc.

Actiunea jocului se desfasoara pe o nava de colonizare spatiala care a fost invadata de extraterestrii care vor incerca sa o distruga complet. Eroul tau are misiunea de a curata nava dar acest lucru il poate face doar cu ajutorul tau. Ajuta-l pe soldat sa invinga toti inamicii iar apoi sa treaca la urmatorul nivel. Succes!:)

Cerinte Minime:

  • Procesor:
  • Ram:
  • Placa Grafica:
  • Spatiu HDD:

Video:

Download:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress