Jocuri Impuscaturi 2024

O serie de recomandări de jocuri shooter/first person shooter pe care să le jucați. Jocuri video frumoase cu grafică bună și multă acțiune!

Tom Clancy’s The Division – Joc video lansat în anul 2016 de către compania Massive Entertainment. Se remarcă printr-o grafică bună și un stil de joc avansat. Recenzii pozitive din partea jucătorilor. Jocul se remarcă prin strategie dinamică, experiență de luptă și un univers mare de explorat. Tom Clancy’s The Division este un joc video third-person shooter și action role-playing, cu elemente de survival și un mediu open world, dezvoltat de Ubisoft Massive, în colaborare cu Ubisoft Annecy, Ubisoft Reflections și Red Storm Entertainment, pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One.


Bioshock – Joc lansat în anul 2007 de către compania 2K ce se remarcă printr-o poveste de joc unică, grafică bună și efecte speciale interesante. Universul Bioshock are loc sub ocean iar misiunile din joc sunt bine redactate. Caracterul din joc beneficiază de super puteri și poate folosi aproape orice obiect ca o armă. BioShock este un joc de tip first-person shooter. Cu o poveste foarte bine construită, le permite jucătorilor să realizeze imposibilul pe parcursul unei călătorii printr-o lume incredibilă și terifiantă — Rapture. Pe platforma de jocuri Steam, jocul a beneficiat în general de recenzii pozitive fiind destul de apreciat.


BioShock Infinite – este un joc video first-person shooter dezvoltat de Irrational Games și publicat de 2K Games. A fost lansat pe 26 martie 2013 pentru Microsoft Windows, PlayStation 3 și Xbox 360. Infinite este al treilea joc din seria BioShock. În anul 1912, detectivul Booker DeWitt pleacă în căutarea lui Elizabeth. BioShock Infinite este o continuare a jocului Bioshock iar acum acțiunea are loc în înaltul cer. Este un joc lansat în anul 2013 de către compania 2K ce se remarcă printr-o grafică fabuloasă și o poveste de joc interesantă. Jocul se remarcă de asemenea prin recenziile sale pozitive primite de la jucători. Caracterul din joc are de asemenea puteri fantastice și poate folosi diferite lucruri pentru a se apăra sau a ataca inamicii din joc.


Halo Combat Evolved este un joc video mai vechi dar foarte apreciat de către jucătorii. Are o poveste de joc frumoasă și o grafică bună pentru vremea sa. Vei controla un soldat imbracat intr-un costum special ce se va lupta cu forte extratereste. Jocul ofera arme de tip sf foarte puternice. Bafta la misiuni. Cerințele de sistem sunt mici astfel că jocul poate fi jucat și pe calculatoare sau laptopuri mai vechi.  Acțiunea jocului se desfăsoară pe o altă planetă iar jucătorii vor lupta contra forțelor extratereste. În joc se poate conduce și vehicule precum mașini sau mașini de luptă. Noua versiune aniversară valabilă pe Steam la un preț redus permite și modul multiplayer.


ArmA – Cold War Assault este un joc video mai vechi, lansat în anul 2011 de către compania Bohemia Interactive. Grafica sa nu este prea strălucită dar stilul de joc este interesant. Se remarcă prin recenzii pozitive de la jucători, peste 40 de vehicule și aeronave, campania frumoasă și o suprafață de luptă imensă. Cerințele de sistem sunt mici astfel că poate fi jucat și pe calculatoare sau laptop-uri mai vechi. Joc cu impuscaturi si misiuni de o calitate buna ce se evidentiaza mai ales printr-un gameplay bine structurat. Cu toate ca este un joc mai vechi, el a fost nominalizat cu multe premii. Vei controla un soldat bine antrenat care va participa la o multime de misiuni.


Serious Sam 2 este un joc lansat în anul 2005 de către compania CroTeam. Se remarcă printr-o grafică bună pentru vremea sa și o poveste de joc frumoasă. Jucătorii au de înfruntat un număr imens de inamici dar eroul Sam este gata să le țină piept. Jocul se remarcă printr-o gamă vastă de arme ce pot face mult damage inamicilor. Pe platforma de jocuri Steam, Serious Sam 2 se remarcă prin recenzii pozitive. Jocul are cerințe de sistem mici și astfel poate fi jucat și pe un calculator sau laptop mai vechi.  Sam este gata sa ia parte la actiune. Vei avea de infruntat o multime de inamici. Vei detine arme puternice si vei face distrugeri serioase in randul trupelor inamice.


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress