Achtung Panzer: Kharkov 1943

Descriere: Jocul este produs de compania Graviteam si publicat prin platforma Paradox Interactive. Putem incadra jocul in categoria strategie in timp real.

Jocul a fost lansat in anul 2010 pe platforma Windows PC. Tu vei lua rolul unui general si vei controla o armata compusa din soldati, tancuri si alte vehicule militare.

Actiunea se desfasoara in timpul celui de-al doi-lea razboi mondial acolo unde conflictele se desfasoara intre Geramania, Urss si America. In acest conflict tu vei interactiona cu armata ta. Vei pleca la atac in unele misiuni dar cateodata ai misiunea sa aperi diverse baze de atacurile inamice.

Jocul pune mare accent pe strategia jucatorului iar daca nu gandesti atacurile risti sa pierzi intreaga armata intr-un timp foarte scurt. Jocul se distinge prin grafica sa, gameplay si modul de interacionare al tancurilor.

Ne putem da seama ca jocul pune mare accent pe tancuri in general dupa numele sau. Tancurile contribuie decisiv la multe lupte prin rapidatate, aparare si atacurile fulger dar foarte puternice. Achtung Panzer: Kharkov 1943 merita jucat iar mai jos puteti descarca varianta demonstrativa a jocului.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 256 MB
  • Spatiu HDD: 3 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress