Adrenalina in jocuri cu impuscaturi

O fi viata noastra destul de agitata, dar sunt si suficiente momente de amorteala, in care simti cum emani plictiseala din tine … de care incerci sa scapi in toate modurile posibile, unul dintre acestea implicand si rularea unor jocuri cu impuscaturi prin care sa iti reglezi nivelul de adrenalina. Arsenalul de arme incepe cu eternele pistoale si continua, inspirat, cu arme de o mare precizie – sniper, pentru ca intr-un final sa dam si peste cele de distrugere in masa. Altfel, pe cuvant de onoare ca nu le-am putea semna extinctia creaturilor zombi care au pus mana pe planeta Pamant.

Fie ca avem in fata noastre personaje celebre din lumea desenelor animate, caricaturi nabadaioase sau gangsteri de clasa mondiala, misiunea ta este aceea de a starpi infractionalitatea ce are loc chiar sub ochii tai. Preia fraiele afacerii si fii un bun conducator in Confruntarea Gangsterilor sau, daca iti place sa lucrezi pe cont propriu, ia mitraliera in spate si descurca-te prin jungla africana in fata atacurilor extraterestre ce par sa nu se mai termine.

Din aceasta intreaga paleta de jocuri online, putem intelege ca creaturile zombie ocupa o parte destul de mare; intr-atat de mare incat misiunile din cadrul unor jocuri ca Vanatoarea De Zombie, Zombie Ataca, Zombotron sau Invazia De Zombie trebuie duse la bun sfarsit, fara pierderi colaterale. Munitia este si ea destul de importanta, deci nu e momentul sa o epuizezi inainte de a fi sigur ca ai rapus si ultimul zombie.

Dupa ce vei fi terminat toate acestea, depune “juramantul” si ocupa un loc de cinste in trupele speciale pentru a termina cu succes cele 15 misiuni. Rapiditate, precizie si eficienta – acestea sunt principalele calitati care vor face diferenta intre o misiune cu happy end si o alta esuata. Sa nu care cumva sa omiti jocul Protejeaza Tancul!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Adrenalina in jocuri cu impuscaturi”

  1. Alex says:

    Da intradevar un joc foarte reusit, am jucat si eu acest joc, recomand cu caldura!

  2. Nelu Mirea says:

    Foarte bun jocul. La cat mai multe de genul. Felicitari!

Leave a Reply

Powered by WordPress