ArcaniA: Gothic 4

Descriere: Un joc de actiune in care vei explora o imensa lume in care te vei confrunta cu multi inamici. Fata de vechiile versiuni ale jocului, acest joc a fost simplificat si astfel au ramas doar trei tipuri de vraji. Actiunea jocului se petrece in insulele din sud. Putem spune ca jocul este unul de tip rpg pentru ca jucatorul exploreaza un spatiu imens si castiga level dupa fiecare victorie. Un alt element din gama rpg este faptul ca poti efectua diverse questuri.
Actiunea se petrece in antichitate unde jucatorul va avea arme ca sabii sau un arc. De asemenea in joc intalnim fiinte mitice. In mare parte jucatorul va efectua diverse questuri dar va participa si la diverse lupte. Jucatorul va avea si un inventar acolo unde isi gazduieste armele si itemele. In padure este locul unde vei invinge diversi monstrii de la care vei castiga puncte pentru ati creste nivelul dar vei gasii de la ei si diverse obiecte.
Caracterul poate detine mai multe arme asa ca poate manui o sabie sau poate trage cu o arbaleta. De asemenea el poate detine si un scut pentru protectie.

Cerinte Minime:

  • Procesor:
  • Ram:
  • Placa Grafica:
  • Spatiu HDD:

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress