Download Demigod

Descriere: Continuam seria jocurilor de stragie de buna calitate cu noul titlu Demigod. Pentru cei care cunosc jocul dota putem spune ca acest joc se aseamana cu aceasta harta din jocul warcraft 3.

Pentru o experienta de joc total va recomand sa jucati acest joc in modul multiplayer acolo unde veti juca 5 versus 5. Jucatorul va controla un erou pe care il va dezvolta si va cumpara iteme si accesorii pentru o putere de lupta marita. Alti factori care depind de erou se leaga de viteza de atac, viteza de miscare, damage-ul atacului si alti cativa factori.

Jocul este produs de compania Gas Powered Games si publicat prin intermediul Stardock. Puteti juca acest joc pe platforma Microsoft Windows Pc.

La inceputul jocului aveti posibilitatea de a va alege eroul dorit cu care veti juca pana la sfarsitul jocului. Un joc dureaza aproximativ 60 de minute si se termina atunci cand baza inamica este distrusa aproape complet. In aceasta versiune puteti folosi doar un numar limitat de eroi. Daca doriti sa jucati cu toti eroii va trebui sa achizionezi varianta completa.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Ram: 2 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 10 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress