Download Jocuri Gratis 2024

Call Of Duty: Warzone – Este un joc video cu o grafică foarte bună, de tip shooter dar și battle royale. Vei lua parte la partide spectaculoase și va trebui să găsești diferite echipamente și obiecte pe hartă. Fiind un joc de tip battle royale poți juca solo sau în echipă iar meciul se termină cu un căștigător sau o echipă căștigătoare. Jocul se poate descărca gratuit de pe site-ul oficial sau pagina jocului de pe Steam. Tot ce aveți nevoie este de un cont iar acțiunea va începe. Call of Duty Warzone este unul dintre cele mai populare și apreciate jocuri de tip shooter și battle royale.

Download Joc – Call Of Duty: Warzone


Apex Legends – Este de asemenea un joc de tip shooter și battle royale bazat pe eroi. Este un joc gratuit de jucat dar cu o grafică bună și multă acțiune de oferit jucătorilor. Este un joc ce oferă o gamă vastă de echipamente jucătorilor iar eroii din joc beneficiază de puteri diverse. Jocul se poate juca în echipa sau solo iar căștigătorii vor fi cei care aplică cea mai bună strategie. Apex Legends este un joc popular în mediul online ce se poate descărca gratuit de pe site-ul oficial sau platforma Steam. Dispune de foarte mulți jucători activi și beneficiază de actualizări constante. Ca cerințe de sistem, Apex Legends se poate juca și pe calculatoare sau laptopuri mai vechi, nefiind un joc pretențios, în comparație cu Cod Warzone.

Download Joc – Apex Legends


Dota 2 – Este un joc video de luptă în care două echipe a câte cinci jucători își aleg un erou. Dota 2 oferă acces la zeci de eroi diverși iar fiecare jucâtor își poate alege unul. Este un joc tactic în care jucătorii pot echipa eroii cu diverse iteme și fiecare erou posedă propriile sale abilități. Jucătorii încep jocul cu un erou la alegere pe care va trebui să îl dezvolte pe parcursul jocului. Eroii începe de la nivelul 1 și pot atingi maxim nivelul 25. Este un joc complet gratuit ce se poate descărca de pe platforma Steam. Dota 2 beneficiază de popularitate mare pe internet, fiind jucat zilnic de sute de mii de jucători. Dota 2 beneficiază de recenzii pozitive în mare parte și nu are cerințe de sistem ridicate.

Download Joc – Dota 2


Path of Exile – este un joc video de acțiune asemănător cu celebrul Diablo. Vei putea alege un erou și apoi participa la diferite bătălii pentru ai crește nivelul. Fiecare erou deține abilități și puteri ce pot fi folosite pe parcursul jocului. Este un joc complet gratuit ce poate fi descărcat de pe site-ul oficial sau platforma de jocuri Steam. Path of Exile a fost lansat în anul 2013 iar de atunci a beneficiat de o mulțime de recenzii pozitive din partea jucătorilor. Path of Exile are cerințe de sistem mici și poate fi jucat și de pe calculatoare sau laptopuri mai vechi.

Download Joc – Path of Exile


Team Fotress 2 – Cu toate că acest joc este unul lansat în anul 2007, încă este jucat de zeci de mii de jucători zilnic. Este un joc gratuit dar care oferă o grafică bună și poate fi jucat chiar și pe calculatoare sau laptopuri mai vechi. A primit peste 1 milion de recenzii pe platforma de jocuri Steam iar majoritatea sunt pozitive. Team Fotress 2 se remarcă prin ușurința de a fi jucat și faptul că este unul dintre cele mai distractive jocuri video. Jucătorii își pot alege și customiza caracterul dorit, jocul oferind multe iteme pentru a le colecta, dezvolta sau comercializa. Jocul se poate descarca gratuit de pe platforma de jocuri Steam.

Download Joc – Team Fotress 2


Fortnite – Este unul dintre cele mai jucate jocuri video. Este un joc de tip shooter și battle royale în care poate juca solo sau alături de o echipă. Este un joc cu o grafică interesantă dar cu cerințe de sistem minime. Fortnite a fost lansat în anul 2017 iar de atunci a capătat o mulțime de jucători. Este un joc actualizat în permanență și periodic jucătorii primesc noi skin-uri pentru eroi. Jocul oferă mai multe moduri dar cel mai popular și competitiv este cel de battle royale. Episoade noi sunt lansate ce vin cu noi modificări și actualizări de joc. Jocul Fortnite a primit mai multe premii și nominalizări de-a lungul timpuluui

Download Joc – Fornite

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress