Download Gta Vice City

Grand Thef Auto Vice City este joc video de actiune ce vine la putin timp dupa Gta 3, fiind o versiune mai avansata a acestuia.
In jocul Gta Vice City vei putea face aproape orice, de la jefuit masini pana la misiuni complicate. Libertatea care i se ofera jucatorului este lucrul care a facut jocul atat de popular.
Jocul ofera un oras imens de explorat si posibilitatea de a efectua lucruri variate. Nu este doar un singur oras dar dupa ce vei face misiuni restul de orase vor fi deschise.
In joc trebuie sa faci misiuni periculoase ce includ impuscaturi, curse cu masini si alte pericole. Misiunile difera iar dupa ce vei avansa vor fi mai grele.
Jocul este compatibil Pc Microsoft Windows, PlayStation 2 si Xbox. Pe platforma pc obisnuiesc sa il joc pentru ca mi se pare cel mai placut.
Jucatorul ia roulul unui mafiot numit Tommy Vercetti, el face parte dintr-o familie mafiota ce conduce Liberty City.
Mafia iti va da o multime de sarcini de efectuat, unele simple altele mai complexe. La vremea lasnarii lui gta s-a bucurat de un succes enorm si a reusit sa fie vandut in milioane de copii.

Cel mai important lucru este ca actiunea se dasfasoara intr-un spatiu deschis in care poti face ce vrei fara nici o restrictie.

Eu dupa ce am strans o suma de bani am reusit sa imi cumpar o casa frumoasa in joc care avea si garaj. In acel garaj este de preferat sa lasati o masina frumoasa si puternica.

La inceputul jocului caracterul tau va fi sarac dar dupa ce vei face misiuni vei strange bani pentru a cumpara case, hoteluri, restaurante sau cele mai scumpe masini. Iti vei cumpara o casa frumoasa care va avea un garaj in care iti vei parca masina. Dupa ce vei salva jocul vei gasi mereu masina in garaj.

Poti lasa ce masina doresti in garaj dar iti recomand sa lasi o masina rapida si rar intalnita prin oras. La sfarsit vei ajunge un om foarte influent si puternic in oras!

Atentie nu gasiti jocul complet ci doar modul ultimate vice city. Acest mod aduce multe imbunatatiri si modificari cand vine vorba de masini si include niste modele super.
Cerinte De Sistem:

 • Procesor: 1 GHz
 • Memorie Ram: 128 MB
 • Placa Video: 32 MB
 • Spatiu pe Hard: 1 GB

Imagini:

gta vice city

Download Gta Vice City

gta vice city descarca

Video:

Download Gta Vice City:

You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Download Gta Vice City”

 1. sami bos says:

  Gta vice city este un joc de legenda, ma jucam cand eram mic toata ziua. Furam masini si rezolvam misiuni pana la cele mai grele.
  am terminat jocul de cateva ori dar tot as avea chef sa il mai joc.

 2. kaka says:

  Acest joc este o legenda! cand eram mic ma jucam in fiecare zi si faceam misiuni foarte frumoase! armele sunt foarte adevarate!

 3. Sami Boss says:

  Super smecherie jocul!

 4. Yili bucuresti says:

  Acest joc a fost sanzatie cand a fost lansat. ma jucam la intenet caffe toata ziua! am reusit sa il termin de cateva ori! armele din joc sunt super!

 5. andrei says:

  fratilor va roooog io mult de tot de unde pot drawkw.

 6. crucianul says:

  gta e cel mai tare joc din lume

 7. cata says:

  cum lati descarcat?

Leave a Reply

Powered by WordPress