Download Spider Man

spiderman game

Descriere: Deja cunoasteti toti acest joc minunat asa ca prea multe nu avem de spus in privinta lui. Jocul se bazeaza pe povestea super eroului spiderman si misiunile sale salvatoare. Spiderman este dotat cu super puteri iar cea mai importanta este aruncarea panzei de paianjen. Aceasta panza rezistenta te va ajuta in catarari, escaladari, sarituri si eliminarea inamicilor.

De-a lungul jocului te vei lupta cu inamici normali dar apoi fiecare nivel va avea un inamic puternic care necesita timp si concentrarea pentru a putea fi invins. La inceput venom este primul tau inamic iar dupa acea vor urma scorpion, rhino, lizard, mysterio, doctor octopus, carnage si monster ock. Nu stiu ordinea lor dar va pot spune ca fiecare este puternic si detine cate o abilitate unica. Abilitatile lor sunt de obicei puterea, viteza, rapiditatea si armele detinute.

Fiecare misiune este unica iar poveste de joc este bine redata jucatorului. Pentru a rezolva misiunile este bine sa vezi intro-urile video care iti vor explica situatia si te vor ajuta sa rezolvi acea misiunea. Pe parcursul jocului vei primii ponturi despre cum sa controlezi eroul sau ce sa faci pentru a trece mai departe.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.8 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 1.5 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download Spider Man”

  1. RazvaNNN. says:

    Jocul este frumos dar nu imi place grafica

Leave a Reply

Powered by WordPress