Euro Truck Simulator 2 New

tiruri euro truck

Descriere: Pentru cei care le plac jocurilor cu tiruri si camioane avem de data asta o noua versiune a celebrului euro truck simulator 2. Versiunea aduce mici modificari si masini cu care voi sa va plimbati.

Cele mai populare marci de tiruri apar si in joc iar ele sunt: Volvo, Scania, Renault, Iveco, Daf, Man, etc. Tirurile sunt exact ca cele reale iar grafica este una destul de realista.

Jocul te va plimba pe drumurile lungi ale europei acolo unde vei livra marfa in cele mai importante orase. Va trebui sa pastrezi o viteza optima care sa iti ofera consum, siguranta dar si sa ajungi cu marfa la timp.

Drumurile si autostrazile sunt si ele create dupa cele reale iar acest joc devine un simulator foarte bine echilibrat. La inceput vei face curse pentru a strange bani dar dupa acea iti pot crea propria ta afacere.

Iti vei deschide garaje si iti vei cumpara multe tiruri pentru ca tu sa ai un profit cat mai ridicat. Tirurile se pot modifica si tuna dupa bunul plac, le poti adauga diverse lumini, bare, claxoane si multe alte lucruri.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 2.4 Dual Core
 • Ram: 2 GB
 • Placa Grafica: 256 MB
 • Spatiu HDD: 5 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Euro Truck Simulator 2 New”

 1. gaby says:

  Foarte bun jocul il recomand

 2. anamaria.turcu says:

  vreau sa descarc jocu

 3. andrei says:

  poate sami spuna careva care keya pentru activarea jocului??????

Leave a Reply

Powered by WordPress