Download Jocuri Fotbal PC

Jocuri frumoase cu fotbal din seria Fifa.

Download Fifa 2017 – Fifa 2017 urmeaza sa apara si promite multe imbunatatiri si updateuri. Se va lucra mai ales la grafica jucatorilor si stadioanelor. Jucatorii vor fi mai bine realizati si vor arata aproape ca in realitate. Se va lucra intens la chipul jucatorilor celebrii astfel incat ei sa arate cat mai realistic. Stadioanele vor fi transpuse in joc exact ca cele din realitate. Fifa 2017 este primul joc din seria fifa ce rulează pe motorul grafic Frostbite. Fifa 2017 are și o poveste frumoasă de joc odată ce ai ales o echipă.


Download Fifa 2012 – Fifa 2012 este al 19-lea joc din seria fifa, produs de catre compania Electronic Arts. Reuseste sa aduca multiple imbunatatiri si update-uri atat pe partea grafica cat si pe partea de gameplay.

Jucatorii sunt mai bine desenati din punct de vedere grafic iar interactiunea dintre jucatori si fizica jocului este mai realistica. Se pot inscrie goluri frumoase de la distante mari daca pozitia este buna. Portarii sunt si ei mai bine asezati in teren si pot face parade frumoase.

Per total jocul este echilibrat iar sistemul online de joc este foarte apreciat de jucatorii din toate colturile lumii. Poti juca contra altor jucatori in mediul multiplayer. Daca esti incepator poti juca intai contra computerului pana inveti sa controlezi jucatorii si sa inscrii goluri.

Iti poti alege cele mai bune echipe pentru ca cele mai bune echipe au si cei mai buni jucatorii, asta inseamna ca o sa ai sanse mai mari sa inscrii goluri. Echipe bune sunt: Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United, etc.


Download Fifa 2008 – Fifa 2008 este un joc minunat si al 14-lea din seria sa. Seria fifa se remarca printr-un gameplay fantastic si o grafica ok. In acest joc jucatorii sunt bine realizati si se asemeana destul de mult cu cei din realitate. Pe cover-ul jocului regasim jucatorii Ronaldinho si Wayne Rooney. La acea vreme cei doi fotbalisti erau cei mai bune si jucau la echipele de club Barcelona si Manchester United. Rooney inca joaca la echipa Manchester United.


Download Fifa 2011 – Fifa 2011 a fost lansat pe data de 28 septembrie 2010, versiunile disponibile sunt cele cu care ne-am obisnuit si anume PC, xbox 360, PlayStation, Wii si Nintendo DS.
Fifa 11 aduce in plus un nou motor legat de gameplay si un sistem online ce permite jucatorilor sa isi customizeze propriul avatar online. Imbunatatirile vin atat pe partea legata de platforma Pc cat si pe celalalte platforme ca PS3 si Xbox 360.
La pc imbunatatirile tin de sezoane si sistemul de 5vs5 online. La PS3 si Xbox360 s-a introdus centrul de creatie in care jucatorii isi pot crea si customiza caracterele. Fifa ne obisnuieste ca in fiecare noua editie sa vina cu o grafica mai buna. A facut-o si de data asta iar in afara de grafica jucatorii sunt mai realistici iar actiunile lor mai complexe. Pasele si suturile executate de ei sunt acum parca rupte din realitate. Cu fiecare joc nou, se introduce si noile scheme si driblinguri pe care le poti executa folosind o anumita combinatie de taste.


Download Fifa 2014 – Fifa 2014, numit si fifa fotbal 14, este un joc in care vei juca fotbal la cel mai inalt nivel alaturi de prietenii tai. La inceput iti vei alege echipa dorita iar jocul va incepe. Vei controla jucatorii dupa bunul plac, vei pasa, vei suta si vei inscrie goluri frumoase. Puteti juca acest joc pe computere cu windows, computere cu ios, playstation 2 si 3, xbox 360, xbox one, wii, nintendo sau android. Pe android, implicit telefon, experienta de joc nu este aceiasi cu aceiasi de pe celalalte platforme. Jocul se joaca cel mai bine pe pc, xbox si playstation. Jocul ofera o multime de echipe si peste 15000 de jucatori. Cele 500 de echipe din cele 30 de ligi iti vor oferii o sursa imensa de alegere. Iti recomandam oricum cele mai bune echipe si putem enumera Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Bayern Munchen, Chelsea, etc.

Iti poti selecta limba dorita la comentatori si astfel vei putea alege intre Engleza, Franceza, Germana, Italiana sau Spaniola. Poti upgrada jocul si adauga 3 moduri noi, manager, turneu sau kick off.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress