European Street Racing

Descriere: Un super joc de curse cu masini rapide ce iti permite sa concurezi pe circuite si strazi din marile orase. Vei conduce super bolizi prin orase ca Londra, Paris, Madrid, Moscova, Berlin si Hamburg.

Fiecare oras va avea propria misiuni si scenariu si va trebui sa treci prin multe dificultati pana vei ajunge la finalul curselor. Masinile sunt de top si sunt capabile sa prinda 100 km/h intr-un timp foarte scurt.

European Street Racing se remarca mai ales prin grafica sa bine creata dar si posibilitatile oferite jucatorului cand vine vorba de controlul masinilor si libertatea prin orase.

Vei conduce masini populare dar care sunt modificate pentru a oferi viteza maxima. Aproape toate masinile disponbile au peste 300 cai putere pentru ca tu sa te bucuri de ei la maxim.

Jocul se aseamana cu jocurile din seria need for speed iar condus-ul este la fel de placut. Cursele sunt foarte placute si distractive.

Daca masina actuala din joc nu este pe placul tau poti strange bani din cursele castigate si iti poti castiga masina dorita.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 256 MB
  • Spatiu HDD: 3 GB

Imagine:

European Street Racing

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress