Ferrari Virtual Race

Descriere: Daca iti plac masinile de cursa Ferrari atunci acest joc ar trebuie sa fie pe placul tau.Este un joc gratuit in care te vei afla intr-o masina ferrari rapida si vei participa la multe curse.

Jocul ofera 3 masini din gama ferrari ca 430 Scuderia, 612 Scaglietti si 599 Fiorano. Alege-ti masina dorita si participa la cursa impotriva altor 7 oponenti cu aceleasi tipuri de masini.

Fiecare masina se conduce diferit si difera viteza maxima sau acceleratia. Unele pot fi mai bune in curbe dar altele pot atinge viteza mult mai mari. Poti seta cum vrei sa se schimba vitezele in joc selecetand optiunea de manual sau automatic.

Fiind un joc gratuit sa nu va asteptati la prea multe de la el. Aveti la dispozie doar un traseu iar sunetul nu este tocmai cel dorit.

Jocul are si parti bune cum ar fi grafica buna, stilul de condus si mai ales ca are licenta oficiala Ferrari. Aceste masini sunt recunoscute in intreaga lumea prin super viteza, lux si performanta. Avand in vedere ca este gratuit iti recomand sa joci acest joc si sper sa castigi cat mai multe curse!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 512 MB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 1 GB

Imagine:

Ferrari Virtual Race

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ferrari Virtual Race”

  1. paulalex says:

    il vreau

  2. paulalex says:

    il vreau plsss

Leave a Reply

Powered by WordPress