European Bus Simulator

Descriere: In acest joc vei conduce un autobuz si vei duce pasagerii in statiile dorite pentru a se duce la servici sau ocupatiile lor. Vei conduce un autobuz spatios, curat si echipat cu un motor diesel care este capabil sa prinda viteze acceptabile avand in vedere greutatea sa.

Va trebui sa treci prin fiecare statie pentru a lua navetistii si apoi sa ii duci la destinatie intr-un timp bun si fara sa faci accidente din cauza vitezei.

Jocul iti permite sa iti creezi rutele singur si astfel sa urmezi ce traseu doresti. Eu am creat o ruta cu strazi lungi si drepte pentru a prinde viteza mare si a castiga puncte ca am dus pasagerii rapid la destinatie.

Vei primii bani de la patron in functie de cate curse termini cu bine iar apoi poti avansa in joc. La inceput vei avea un mic tutorial afisat care iti va explica in ce consta jocul si misiunile sale. Cursele ce trebuiesc facute sunt afisate de un mic aparat. Acest joc incearca sa creeze atmosfera tipica a conducerii unui autobuz de catre sofer. Va trebui sa respecti ordinele de circulatie si sa conduci autobuzul corect.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz
  • Ram: 2 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 6 GB

Imagine:

European Bus Simulator

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “European Bus Simulator”

  1. dumy says:

    cum scot frana de mana ca ma disperat, daca stie careva sa spuna:)

Leave a Reply

Powered by WordPress