Jocuri cu Avioane

De la clasicele avioane de hartie pana la jocuri cu avioane nu a fost decat un pas. Un pas facut de catre creatorii de jocuri, care au citit imediat pasiunea oamenilor pentru zbor si, implicit, dorinta lor de a zbura sub orice forma. Nu toti isi permit sa piloteze un avion de agrement, la fel cum putini isi permit sa urmeze cursuri de aviatie, in schimb multi dintre noi ne permitem sa avem in casa un computer, pe care sa il incarcam zilnic cu diverse jocuri si aplicatii mai mult sau mai putin utile. Pana la urma, si distratia este necesara in viata unui om, nu numai munca si stresul de zi cu zi.

Revenind la aceasta industrie a jocurilor pe calculator, la fel, nu multi dintre noi isi permit achizitionarea unui monitor care sa aiba implementata tehnologia 3D, cu atat mai putin achizitionarea unei unitati centrale care sa inglobeze respectiva putere de procesare necesara, unde mai pui ca de foarte multe ori nici circumstantele nu ti-o permit (esti la serviciu, departe de casa, s.a.m.d.), motiv pentru care au iesit la suprafata jocurile 3D realizate in flash, la “bordul” carora poti pilota bombardiere de razboi, avioane anti zombie sau avioane destinate acrobatiilor.

In cinstea vremurilor ce au trecut, poti pilota si un avion de hartie, pe care il vei folosi mai tarziu pentru a imprastia mesaje in intreaga lume. Odata cu avansarea in joc, iti poti upgrada avionul de hartie, daca va vine sa credeti. Amuzant si in acelasi timp incitant, as zice.

Pentru cei cu scopuri marete, exista intotdeauna posibilitatea de a juca Tu 46; misiunea este una cat se poate de simpla: trebuie sa transporti pasagerii in diferite colturi ale lumii, avand grija totodata sa nu cobori la o altitudine prea mica, riscand astfel sa ii distrugi motoarele inainte de a ajunge la destinatie.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress