Motociclete – MotoGP 2

Descriere: MotoGP 2 este un joc cu motociclete de curse in care vei concura la multe turnee cu alti oponenti. Motocicletele sunt special modificate pentru curse si viteza asa ca beneficiaza de un motor puternic cuplat la multi cai putere pentru asigurarea unei viteze optime pe traseu.

Jocul este produs de compania Climax Brighton pentru platformele PC si Xbox. Ofera jucatorilor 2 moduri si anume singleplayer si multiplayer.

Circuitele disponibile sunt Jerez, Suzuka si Phakisa. Ele difera cand vine vorba de portiuni si distanta. Pe circuitele cu portiuni drepte este recomand sa accelerati dar cand se apropie curba ar fi bine sa franati sau puteti rasturna motocicleta.

Grafica este buna iar sunetul motoarelor este unul fantastic. Motorul poate duce turatii de pana la 9000/minut iar sunetul este excelent.

Motocicletele sunt dotate cu anvelope speciale pentru curse care permit o aderenta mai mare si franare mai optima. Mai jos aveti un video si o imagine pentru a va face o scurta parere despre joc. Daca nu v-ati convis puteti descarca jocul in varianta demo.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Imagine:

MotoGP 2

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress