Need For Speed Most Wanted 2012

Descriere Joc: NFS Most Wanted 2012 este un joc video produs de Criterion Games si distribuit de Electronic Arts.

Ca si primul joc nfs most wanted, acesta din 2012 aduce cam acelasi stil de joc doar cu imbunatatiri.

Grafica este aspectul principal la care s-a lucrat cel mai mult, aduce noi efecte si masini mai bine texturate. Stilul de condus din joc este descris ca bine proiectat dar in acelasi timp si amuzant.

Data de lansare pentru platforma pc in Europa este de 2 Noiembrie 2012. Alte platforma cu aceiasi data de lansare: Android, PlayStation 3, iOS, Xbox 360 si PlayStation Vita.

Jocul ofera 2 tipuri de joc: singleplayer si multiplayer. In joc te poti plimba prin oras fara restricii si participa la mai multe tipuri de curse cu diversi oponenti.

In joc va fi o lista cu 15 oponenti cu care te vei intrece in diferite tipuri de curse, dupa ce treci de un oponent vei primii bani sau o masina mai puternica.

O caracteristica noua a jocului se numeste EasyDrive, ea ofera jucatorului posibilitatea de a modifica masina in timpul curselor.

Ca si in seriile precedente tuning-ul masinilor este un aspect popular iar toti jucatorii isi vor modifica masina dupa bunul plac.

Cerinte:

  • Procesor: Dual Core 2.4 GHz
  • Ram: 2 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 10 GB

Imagini, click pentru marire

nfs most wanted 2012 nfs most wanted 2012nfs most wanted 2012nfs most wanted 2012

Video:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Need For Speed Most Wanted 2012”

  1. andreia says:

    Din pacate eu am windows xp si am aflat ca nu merge, trebuie sa ai windows 7. Jocul este foarte tare iar masinile parca arata ca in realitate.

Leave a Reply

Powered by WordPress