Strategie Sid Meier’s Civilization V

Sid Meier’s Civilization V este un joc de strategie, in care trebuie sa construiesti o societate intr-o lume puternica.
Sid Meier’s Civilization V nu are campanii, dar le permite jucatorilor sa isi creaza o lume a lor fie in singleplayer fie in multiplayer.

Fiecare civilizatie este condusa de un lider important din istorie, si primeste cateva beneficii si unitati in functie de nationalitatea aleasa.
De exemplu, Franta primeste bonusuri culturale ce va da un bonus imens, in timp ce Germania va primi tancuri Panzer foarte puternice, care poate ajuta la prealuarea lumii prin forta.

Noul motor grafic, are rolul de a-i aduce pe jucatori mult mai aproape de experienta uimitoare a jocurilor din seria Civilization, mai aproape ca niciodata in acest joc Sid Meier`s Civilization V
Jocul va va apropia mai mult de oastea cu care planuiti sa va impuneti in lume, deoarece, acum pentru prima data, unitatiile pe care le conduceti vor vorbi limba lor nativa.

In Civilization V sunt disponibile noi modalitati de bombardament, permitand jucatorilor sa lanseze atacuri din spatele liniei frontului . Pe langa noile caracteristici care vin odata cu acest joc,  in spatele lui s-au pus deja bazele dezvolarii unei comunitati durabile care sa dezvolte moduri noi , harti de lupta,  sau diferite alte caractersitici menite sa faca din acest joc unul foarte bun.

In afara de alegerea nationalitatilor,jucatorii pot customiza scenariller, schimband optiuni cum ar fi daca lumea ar fi construita din mai multe continente.
La fel ca predecesorii lui Sid Meier’s Civilization V creaza dependenta. Te vei juca multe ore pentru ca baza si armata ta sa fie dezvoltate la maxim.

Eu l-am jucat weekend-ul trecut si am reusit sa adun o armata impresionata si am atacat toti inamicii din zona pentru ca imperiul meu sa fie mai mare.

Cerinte:

 • Procesor: 3.0 Ghz
 • Memorie Ram: 2 GB
 • Placa Video: 256 MB
 • Spatiu pe Hard: 8 GB
 • Direct X: 9

Imagini:

Sid Meier's Civilization V

Sid Meier's Civilization V

Sid Meier's Civilization V

Video:

Download:

download

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Strategie Sid Meier’s Civilization V”

 1. nelu says:

  Nu am jucat acest joc, dar din cate am auzit de la prieteni este foarte fain.

 2. george boss says:

  un joc de strategie destul de reusit, am contruit un imperiu puternic atat din punct de vedere militar cat si economic.

Leave a Reply

Powered by WordPress