Download Fifa 2011

Joaca Fifa 2011 pana la fluierul arbitrului.Fifa 2011 ofera o experienta de joc si club adevarata, un joc cu fotbal si fotbalisti 3d online foarte bun.

Gameplay-ul rafinat si inovatiile se combina pentru a crea o simulare de fotbal completa. Acesta este marele avantaj pe care jocul il ofera si inca este jucat online de multi playeri.

La aparitia sa jocul s-a bucurat de multe turnee si competitii la care au participat jucatori din toata lumea pentru a-si demonstra suprematia in teren.

Fifa 11 reinventeaza autenticitatea jucatorului, cu si fara minge, in orice pozitie pe teren. Stlilul de joc al jucatorilor este mai original fata de restul jocurilor din serie.
Fiecare jucator are personalitate diferita plus alte abilitati.

Portari de asemenea au fost improvitati, creand plonjoane si acrobatii foarte originale. Acum golurile nu se vor mai lua cu usurinta.

Fifa 2011 introduce noi instrumente de personalizare, pentru a permite jucatorilor de a crea moduri noi si setari personale. Iti poti crea echipa dorita si sa aduni cei mai puternici jucatori.

Fifa 11 introduce si noi pase, unde acuratetea este determinata de abilitatea de control a gamer-ului si skill-ul jucatorului.

Mai mult, vor fi introduse si noi tipuri de treceri, cum ar fi cele prin devierea mingii, care vor permite jucatorilor sa le faca cu mai multa siguranta si mai eficient.In Fifa 11, playeri pot atribui clublui cantari personalizate pentru fiecare echipa si liga.

Cerinte:

 • Procesor: 2.4 GHz
 • Memorie Ram: 1 GB
 • Placa Video: 256 MB
 • Spatiu pe Hard: 4.5 GB
 • Direct X: 9

Imagini:

fifa 2011 screenshot

fifa 2011 screenshot

fifa 2011 screenshot

Video:

Download:

download fifa

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Download Fifa 2011”

 1. mesii says:

  steaua

 2. costel says:

  vrea sami fac cont

 3. nelu says:

  fifa 2011 nu mi se pare reusit (varianta pentru PC) deoarece la grafica mica iarba zici ca e vopsita cu bidineaua 🙂

 4. kuboi says:

  imi place sa ma joc fifa online cu prietenii mei si sa dau multe goluri!

 5. Ma bucur de jocurile oferite.

Leave a Reply

Powered by WordPress