Tony Hawk’s Pro Skater 2

Descriere: Esti gata sa joci un joc in care poti face scheme cu skateboard-ul ? Tony Hawk’s Pro Skater 2 este jocul perfect pentru a face aceste lucruri iar grafica sa este bine detaliata. Vei putea face o multime de scheme care iti vor aduce puncte si vei putea avansa la urmatorul nivel.

Jocul necesita mult antrenament si agilitate pentru a invata sa faci schemele iar unele nivele vor necesita mult timp si indemanare pentru a le putea termina.

La inceputul fiecarei cariere iti poti alege skater-ul dorit dar fiecare este pro asa ca nu trebuie sa te gandesti prea mult cand vine vorba de alegere. Alte jocuri de buna calitate pe care le puteti juca gratuit gasiti pe jocuri pc unde puteti descarca jocuri dupa bunul plac.

Fiecare skater are niste puncte in plus dar si in minus, dupa ce vei alege aventura va incepe iar daca faci anumite scheme vei primii diverse sume de bani in functie de schema facuta.

Tony Hawk’s Pro Skater 2 se remarca prin gameplay-ul sau bogat dar si pentru faptul ca face parte din putinele jocuri de acest fel. Ramane la aprecierea ta daca jocul acesta este pe placul tau!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.4 GHz
  • Ram: 128 Mb
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 500 Mb

Imagine:

Tony Hawk's Pro Skater 2

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress