Top jocuri masini

gta

In acest articol va voi prezenta cateva jocuri cu masini pe care vi le recomand.

Primul joc este need for speed most wanted. In acest joc veti conduce masini de curse rapide care pot prinde viteze imense. Aveti posibilitatea de a tuna masini la care veti adauga spoilere, kituri de caroserie, componente la motor.

Gta vice city – un joc de buna calitate pe care il puteti juca si pe computere mai vechi. Veti putea face misiuni sau pur si simplu veti alerga prin oras. Faptul ca ofera jucatorului libertate face acest joc unul foarte bun de jucat.

Nfs carbon este un alt joc cu masini de curse pe care il recomand. Vei participa la o multime de curse alaturi de inamici puternici. Iti poti alege masina dorita pe care o poti tuna.

Acest jocuri le gasiti si pe jocuri20.com printr-o simpla cautare. Varintele sunt demonstrative iar numarul misiunilor/curselor este limitat. Spor la joc! šŸ™‚

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Top jocuri masini”

  1. Fu|cK says:

    Jocurile cu mașini sunt preferatele mele. Inca de copil eram pasionat de mașini si de acea l-am incercat. Este super vi-l recomand sa Ć®l Ć®ncercati.

  2. Lucas # Dj says:

    Un joc cam vechi,daca este sa il luam din punctul de vedere al noii generatii,dar este cel mai populat joc cu masini Single Player dar mai ales Multiple player !

  3. alex says:

    de unde il descarc

Leave a Reply

Powered by WordPress