Varietatea jocurilor

Daca baietii isi petrec foarte mult timp la calculator jucand jocuri fotbal, jocuri cu masini, cu impuscaturi sau cu lupte, trebuie sa stiti ca si fetele au jocurile lor preferate. In ultimii ani a crescut semnificativ traficul pe site-urile cu jocuri de gatit, jocuri de imbracat, jocuri pentru fete in general, semn ce ne arata ca tot mai multe fete isi petrec timpul la calculator jucandu-se.

Y7.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri din Romania, fiind preferat de majoritatea tinerilor, deoarece spre deosebire de alte site-uri de jocuri, aici sunt adaugate doar jocuri de calitate, atat pentru baieti cat si pentru fete. Unul din jocurile de gatit preferate de fete este inghetata de capsuni, fiind si cel mai jucat joc de gatit de pe Y7.ro, urmat de jocul romanesc coafuri haioase, unul dintre cele mai haioase jocuri pentru fete de pe internet.

Desi ne place foarte mult sa ne petrecem timpul la calculator, sa ne jucam sau sa socializam, trebuie sa stiti ca foarte multe ore petrecute in fata calculatorului, ne poate afecta rau sanatatea. Va recomandam sa combinati jocurile virtuale cu jocurile reale si faceti mult mai multa miscare, afara in aer liber. Prea multe ore pe scaunul de calculator, va pot crea probleme serioase la coloana, de aceea, este recomandat sa va ridicati de pe scaun si sa faceti miscare cel putin 10 minute, dupa fiecare ora petrecuta la calculator. Trebuie sa stiti ca jocurile cu prietenii sunt mult mai sanatoase. Alegeti mereu sa mergeti cu bicicleta, sa va plimbati cu rolele, sa jucati fotbal, baschet, frunza sau alte jocuri in fata blocului. Jocurile online pe calculator trebuie sa reprezinte de cele mai multe ori o exceptie si nu o regula. Chiar si asa, rolul nostru este sa va oferim mereu doar cele mai bune jocuri, pentru ca in putinul timp cat il alocati pc-ului, sa aveti parte de o experienta foarte placuta.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress