Command and Conquer 3: Tiberium Wars

Descriere: Revenim cu un nou joc de strategie care se axeaza mai mult pe strategia militara. Actiunea jocului se leaga de crearea unui baze militare cu diverse constructii iar apoi crearea unui numar de soldati, tancuri si alte vehicule militare.

Jocul este setat in viitor asa ca vei crea cladiri de tip SF dar si unitati, tancuri, avioane, etc. In caz ca doresti sa joci in campanie jocul iti va oferi peste 30 de misiuni care iti vor detalia toata actiunea jocului si povestea sa.

Primele misiuni sunt usoare iar rolul lor este mai mult sa iti faca introducerea jocului si cum sa creezi cladiri, unitati, etc. Command and Conquer 3: Tiberium Wars ofera o grafica bine pusa la punct iar impreuna cu stilul sau tipic de strategie va oferi un joc bun pentru jucatorii care adora jocurile strategice. Esti in cautare de mai multe jocuri super ? Atunci acceseaza download jocuri free si vei gasi o varietate de jocuri bune pentru computer-ul tau! šŸ™‚

In afara de campanie acest joc se poate juca multiplayer contra la alti jucatori sau prin modul skirmish contra calculatoarelor. In modul skirmish va trebui sa iti faci o baza militara de la zero dar ai toate unitatile deblocate si acces total.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 512 MB
  • Placa Grafica: 64 MB
  • Spatiu HDD: 6 GB

Imagine:

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Command and Conquer 3: Tiberium Wars”

  1. RazvaNNN. says:

    Joc de stragetie nu imi place

Leave a Reply

Powered by WordPress