Download Tropico 4

Descriere: In Tropico 4 vei crea un oras virtual pe care il vei conduce dupa bunul plac. Vei construi o multime de cladiri de care sunt nevoie intr-un oras si te vei asigura ca populatia orasului traieste cat mai bine.

La inceputul jocului va trebui sa creezi un oras de la zero iar asta inseamna ca trebuie sa construiesti cladirile principale, drumuri iar apoi cladirile mai putin importante pentru locuitori.

Jocul ofera 10 harti pe care iti poti construi orase sau dezvolta pe cel actual. Jocul este disponibil pe platformele PC si Xbox 360.

Factiunile din joc sunt: Capitalisti, Comunisti, Intelectuali, Religiosi, Militari, Nationalisti, Loiali si Ecologi. Dupa ce vei construi cladiri orasul va fi activ si plin de locuitori cu care poti interactiona.

Vei colecta taxe de la locuitori cu care vei strange bani pentru a construi noi cladiri sau upgrada pe cele existente. Jocul te va invata cum sa administrezi un oras. Pe general jocul ofera o grafica superba si este foarte distractiv. Mai jos ai un video pentru a vedea cum arata jocul si cum se joaca. Spor la joaca!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz Dual Core
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 256 MB
  • Spatiu HDD: 5 GB

Imagine:

Tropico 4

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress