Dead Space 2

Descriere Joc: In jocul video Dead Space 2 vei deveni un soldat bine pregatit care se va lupta cu monstrii si extraterestrii. In joc vei colinda diverse camere secrete in cautare de arme si alte creaturi care trebuiesc distruse.

Vei avea in dotare o gama larga de arme care sunt gata sa ciuruiasca fiecare inamic in parte cu o doza optima de gloante si proiectile. Vei avea parte si de multa aventura pentru ca vei intra in multe situatii dificile si te vei lupta cu o multime de oponenti care vor incerca sa te incurce.

Fiecare nivel are farmecul sau aparte iar cu fiecare nivel trecut numarul inamicilor va creste considerabil la fel si puterea lor de atac. In unele nivele trebuie sa apelezi la tactica si nu e bine sa irosesti toate gloantele fara sa ai un plan bine gandit.

Pentru a juca acest joc la o rezolutie mare si nivelul texturilor ridicat aveti nevoie de o placa video mai avansata. Mai joc aveti un video si o imagine din joc. Daca va place jocul il puteti descarca prin apasarea acelui buton care va trimite pe softonic si de acolo descarcati jocul.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.8 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 10 GB

Imagine:

Dead Space 2

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress