Bulletstorm

Descriere Joc: Daca iti doresti sa joci un joc video de buna calitate in care impuscaturile si sentimentul ca vei fi nimerit este in orice moment atunci iti recomand sa incerci Bulletstorm.

Ca stil de joc putem spune ca se aseamana cu FarCry si Crysis, toate cele 3 au o grafica asemanatoare, arme care seamana iar inamicii isi fac la fel aparitia pe campul de lupta. In afara de inamicii care pot fi simplii soldati o sa te confrunti cu diversi monstrii iar unii sunt imensi.

Caracterul pe care il controlezi este inzestrat cu puteri si un costum ce ii permite sa lanseze lovituri super puternice de pumn si picior. Inamicii sunt uneori pur si simplu zdrobiti sau aruncati la distante mari.

Unele arme din joc sunt realistice adica au gloante dar altele folosesc alte tehnologii care actioneaza diferit asupra inamicilor si au diverse functii.

Peisajul din joc este animat de explozii la fiecare cateva secunde si da impresia ca luptele si exploziile nu se vor sfarsii prea curand. Pe butonul de download aveti un link catre softonic dar nu stiu daca este versiunea demonstrativa sau un patch.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.8 GHz Dual Core
  • Ram: 1.5 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 10 GB

Imagine:

Bulletstorm

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress