Descarca jocuri cu Masini Gratis

Jocuri cu mașini gratuite, foarte frumoase. Masini rapide ce pot prinde viteze foarte mari.

Zombie Driver HD

Despre Joc: Zombie Driver HD este un super joc în care vei conduce super mașini și vei distruge zombii. ESte un joc super tare în care acțiunea se desfășoară într-o perioadă post-apocaliptică. Jocul este creat de către compania Exor Studios și lansat în anul 2009. Se poate juca pe platformele urmtătoare: Windows, PlayStation 3 și 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android și Ouya. Jocul oferă o mulțime de misinuni și interesante, 7 mașini super tari și super efecte speciale. Vei conduce mașini rapide și dotate cu diferite arme în fața căruia zombie nu vor avea nici o șansă. Orașul în care se desfășoară acțiunea este plin de zombie iar jucătorii trebuie să îl curețe. Este un joc plin de acțiune în care va trebui să conduce bine pentru a putea scapa de zombie care te vor ataca ăn permanență. Pe traseu vei găsi diferite bonusuri, arme, poțiuni care te vor ajuta pe parcursul jocului. Grafica este una bunică dar efectele speciale sunt super.

Tipul Jocului: Curse – Zombie

Versiune Joc: Demonstrativă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Descarca acest joc


NetKar Pro

Despre Joc: NetKar Pro este un joc de curse cu mașini de formula 1 foarte bune. Jocul are un meniu intractiv și o grafică foarte bună. Jocul este un simulator de mașini de formula 1 așa că este foarte original când vine vorba de condus. Vom avea parte de o mulțime de mașini de formula 1 foarte rapide ce pot prinde viteze foarte mari și au mulți cai putere. Circuitele sunt și ele în număr mare și sunt bine proiectate pentru aceste curse. Sistemul multiplayer este super și are multe opțiuni utile. Grafica jocului este interesantă iar efectele bune. Website-ul oficial este netkar-pro.com, aici regăsim mai multe informații despre acest joc, mașini, circuite etc. Dacă îți plac jocurile de tip formula 1, atunci Netkar Pro este unul pe care ar trebui să îl încerci.

Tipul Jocului: Full

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Kunos Simulazioni

Descarca acest joc


Smash Cops Heat

Despre Joc: Smash Cops Heat este un joc video cu mașinuțe de curse plin de acțiune! Vei conduce o mașină de poliție și vei alerga diferiți suspecți pe străzile orașului. Trebuie să imobilezi mașina suspectă prin diferite metode. Jocul oferă o mulțime de misiuni din care vei câștiga bani și puncte. Mașiina se poate îmbunăți în agaj prin mărirea vitezei, atacului și rezitenței. Jocul se poate descărca prin apăsarea butonului de download sau de pe websiteul oficial Microsoft. Este un joc foarte bun și gratis de jucat. Are o grafică acceptabilă și multe efecte speciale super. Vei urmări infractorii prin diferite misiuni și va trebui să găsești metode de ai imobiliza. Jocul nu are cerințe de sistem ridicate putând fi jucat pe calculatoare sau laptopuri mai vechi. Dacă îți plac jocurile cu mașini și polițiști atunci ar trebuii să încerci jocul Smash Cops Heat.

Tipul Jocului: Curse – Mașini – Poliție

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Hutch

Descarca acest joc


RACE On

Despre Joc: RACE On este un super joc cu mașini de curse. Jocul are diferite moduri de joc și diferite competiții și turnee la care jucătorii pot concura. Grafica jocului este una bună iar efectele speciale la fel. Jocul a fost lansat în anul 2009 iar cerinețele de sistem sunt reduse, putând fi jucat și pe calculatoare mai vechi. Numărul de mașini din joc este ridicat, jucătorii putând conduce mașini rapide cu mulți cai putere. Peste 10 modele unice de mașini din 7 clase diferite pot fi alese. Numărul de trasee este de 5, fiecare fiind unic. Dacă vă plac jocurile de curse cu mașini puternice pe circuit atunci ar trebui să încercați jocul Race On. Jocul este unul spectaculos cu sunete tari și multe misiuni. Interfața jocului este una simplă la fel și stilul de joc.

Tipul Jocului: Curse – Mașini – Racing

Versiune Joc: Demonstrativ

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: SimBin Studios

Descarca acest joc


TrackMania Nations ESWC

Despre Joc: TrackMania Nations ESWC este super joc de curse cu mașini foarte rapide. A fost lansat în anul 2006 iar grafica sa este foarte bună. Jocurile din seria Trackmania sunt cunoscute pentru spectacol și acțiune pe măsură. Mașinile pot efectua curse spectaculoase și accelera foarte rapid. În joc regăsim multe trasee diferite, fiecare cu obstacole și diferite niveluri de dificultate. Mașinile sunt foarte bine realizate din punct de vedere grafic iar sunetul curselor este foare tare. Jocul oferă o mulțime de niveluri atât pentru începător cât și pentru avansați. Cerințele de sistem sunt reduse, putând fi jucat și pe un calculator cu placă video integrată. Campania de joc include mai multe misiuni pe circuite din toată lumea, iar cu fiecare nivel trecut, dificultatea va crește. Dacă vă plac jocuri cu mașini spectaculoase și doriți un joc complet gratuit atunci ar trebuii să încercați TrackMania Nations ESWC.

Tipul Jocului: Curse – Masini Formula 1

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Nadeo

Descarca acest joc


Virtual RC Racing

Despre Joc: Virtual RC Racing este un joc minunat de curse cu mașini. Jocul oferă o mulțime de mașini din care putem alege și cu care vom participa la curse. Poate fi jucat în modul singleplayer sau multiplayer alaături de alți jucători. Numărul de circuite este ridicat iar fiecare este unic. Mașinile se pot modifica la caroserie, motor, jante, eșapament, transmisie etc. Websiteul oficial al acestui joc se poate accesa la adresa vrcworld.com, aici regăsim mai multe informații despre acest joc și comunitatea sa. Vei participa la un joc cu mașinuțe teleghidate foarte tare. Jocul este complet gratuit și se poate descărca prin butonul de download sau de pe websiteul oficial. Peste 25 de mașini sunt gata să fie folosite, peste 675 de piese și peste 75 de circuite. Grafica este una acceptabilă iar jocul a primit nota 8/10.

Tipul Jocului: Curse – Mașinute

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Virtual Racing Industries

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress