Download Jocuri de Actiune Gratuite

O serie de jocuri de actiune foarte frumoase.

RAFT

Despre Joc: Raft este un joc diferit de restul, jucătorii au sarcina de a supraviețui pe parcursul jocului. Grafica jocului este una foarte bună iar stilul de joc accesibil. Websiteul oficial al jocului Raft se poate accesa la adresa raft-game.com, aici regăsim mai multe informații despre acest joc și update-uri. Raft este un joc inovativ, un simulator de supraviețuri creat de compania Redbeet și lansat în anul 2018. Acțiunea începe în vastul ocean acolo unde jucătorii se află pe ambarcațiune plutitoare. Jucătorii pot deține diferite arme sau obiecte de supraviețuire. Pe youtube regăsim o serie de videouri cu acest joc. Cerințele de sistem sunt reduse astfel că puteți juca acest joc și pe dispozitive mai vechi, fără a avea nevoie de o placă video de generație nouă. Inventarul de obiecte este imens iar jucătorii pot deține o mulțime de obiecte care îi va ajuta pe parcursul jocului. Dacă vă plac jocurile pline de aventură cu o grafică bună atunci vă recomandăm jocul Raft.

Genul Jocului: Supraviețuire – Aventură

Marime Joc/Fisier: 117 MB

Descarca acest joc


GODS OF ROME

Despre Joc: Gods of Rome este un joc de acțiune în care vei putea juca cu eroi din mitolgie precum: Zeus, Hades, Vulcan, Atras, Medusa sau Spartacus. Luptele se dau într-o arenă iar eroii au puteri diferite. Este un joc interesant cu o grafică interesantă și multe efecte speciale. În joc vei putea participa la sistemul de misiuni care este chiar tare.

Genul Jocului: Actiune

 

Descarca acest


POINT BLANK

Despre Joc: Un joc de tip shooter lansat începând cu anul 2008 în Asia. Este un joc interesant de tip FPS cu un stil de joc asemănător cu Counter Strike. Vei participa la diferite meciuri și vei avea o mulțime de arme la alegere. În joc poți folosi skinuri pentru arme și caractere pentru originalitate. Este un joc cu cerințe de sistem mici, putând fi jucat și pe dispozitive mai puțin performante. Este un joc gratuit de jucat, plăcut dar cu o grafică simplistă. Point Blank a avut succes mai mult pe continentul asiatic iar în Europa mai puțin. Jocul a fost actualizat în 2014 primind o grafică și efecte speciale mai bune.

Genul Jocului: Shooter

Descarca acest joc


SNIPER FURY

Despre Joc: Un joc interesant cu sniperi ce oferă o grafică decentă dar efecte speciale ale armelor tari. Jocul oferă secvențe de slow motion atunci când este tras un glont. Este un joc pentru mobil dar și pentru pc, putând fi descărcat gratuit de pe Steam. Armele pot fi modificate de pe bunul plac pentru un aspect mai original. Este un joc ce pune la dispoziția jucătorilor multe arme și este foarte tare. Este un joc ce se poate juca pe calculatoare și laptopuri mai vechi, nefiind nevoie de un procesor sau o placă video puternică.

Genul Jocului: Shooter

Descarca acest joc


CREATIVE DESTRUCTION

 

Despre Joc: Creative Destruction este un joc de tip battle royale cu o grafică asemanătoare cu cea din Minecraft. Jocul se poate juca atât de pe pc cât și de pe telefoanele mobile cu Android sau iOS. Acțiunea începe cu 100 de jucători iar ultimul rămas pe hartă după lupte grele va fi declarat câștigător. Odată parușatați din avion va trebui să găsiți arme și echipamente pentru a vă sporii șansele în bătăliile ce urmează. Este un joc gratuit cu o grafică interesantă, neavând nevoie de un calculator sau laptop performant pentru a putea juca. Din partea jucătorilor s-a bucurat de review-uri pozitive afirmând că este un joc distractiv!

Genul Jocului: Battle Royale

Descarca acest joc


DESPICABLE ME: MINION RUSH

Despre Joc: Despicable Me: Minion Rush este un super joc de aventură plin de acțiune și amuzament. Este un joc creat după celebrul film animație Despicable Me în care regăsim amuzanții minioni. Jocul are o grafică bună dar cerințe de sistem reduse și astfel poate fi jucat și pe un calculator sau laptop mai vechi. În joc regăsim o mulțime de misiuni frumoase iar pe traseu trebuie să colectăm diferite bonusuri precum banane. Traseele din joc sunt pline de obstacole pe care trebuie să le evităm sârind peste ele sau ocolindule. Jocul oferă peste 100 de misiuni frumoase pline de aventură, cu fiecare misiune trecută nivelul de dificultate va crește. Jucătorii au posibilitatea de a customiza caracterul din joc dar și găsi locuri ascunse în joc. Jocul este popular mai ales pe smartphoneuri așa că avem și o versiune pentru Windows.

Genul Jocului: Aventura – Minioni – Despicable me

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress