Download Caesar IV

Descriere: Revenim cu postarea unui nou joc de strategie iar de data asta avem Caesar IV despre care putem spune ca s-a vandut foarte bine la aparitia sa si inca este jucat.

Misiunea ta in acest joc este de a crea un oras medieval in Roma antica iar apoi sa il dezvolti cat de mult posibil pentru a fi considerat un imperiu.

Vei crea multe cladiri pentru ca fiecare sunt necesare intr-un oras din acea perioada pentru buna functionare. Ai nevoie si de o armata pentru ca poti fi atacat si poti pierde orasul foarte usor.

Armata create poate fi folosita pentru apararea orasului impreuna cu turnurile de aparare sau poate fi folosita pentru atacarea altor orase. Jocul este creat de compania Tilted Mill Entertainment si distribuit pe platforma Microsoft Windows PC.

Orasul creat de tine se va intinde pe suprafete uriase si va arata foarte bine pentru ca nivelul vizual al cladirilor este bine redat. Vei deveni un arhitect bun dar si un general de armata gata sa faca fata oricarei situatii. Spor la joc!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 3.5 GB

Imagine:

Caesar IV

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download Caesar IV”

  1. RazvaNNN. says:

    Joc de strategie nu imi place

Leave a Reply

Powered by WordPress