Download Farming Simulator 2011

Farming Simulator 2011 ofera jucatorilor posibilitatea de a-si conduce propriile ferme, folosind utilajale din dotarea jocului.Cu banii stransi din exploatarea recoltelor, jucatorii vor putea sa-si cumpere tractoare, combine, precum si alte acccesoriile.O serie de marci internationale au fost licentiate in joc, printre acestea fiind prezente KRONE, HORSCH, POTTINGER,VOGEL and NOOT. Cu ajutorul comunitatii, o serie de alte vehicule vor putea fi download-ate.

Incepand cu optiunea de a creste animale, ca fermier, detii intreaga grja in ingrijirea  animalelor. Succesul tau depinde de atentia oferita si starea animalelor. Acest lucru iti va permite sa produci bani prin vanzarea de lapte proaspat, oua, branza.Cu banii stransi poti cumapara diverse produse pentru imbunatatirea fermei.

Incearca acest  si vei deveni un adevarat fermier! Vei face aproape toate lucrurile pe care un fermier le face la ferma sa. Administrarea fermei si hranierea animalelor este cel mai important lucru de facut in joc!

Cerinte:

 • Procesor: 2.0 GHz
 • Memorie Ram:  1 GB
 • Placa Video: 256 Mb
 • Spatiu pe Hard: 1 GB

Imagini:

Farming Simulator 2011

Farming Simulator 2011

Farming Simulator 2011

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Download Farming Simulator 2011”

 1. nicu says:

  din ce litere(sau ce o fi)merge?

 2. vlad says:

  VA ROG FRUMOS DIN TOATA INIMA SPUNETIMI SI MIE CUM IL DOWLANDEZ SI CU TOURENTU AM INCERCAT NU MERGE SI DIRECT AM INCERCAT NU MERGE CE SA MAI FAC CONTACTATIMA LA vladu_20 (litere mici toate de la yahoo) PLZ CONTACTATIMA :d

 3. k2 says:

  super jocuri

Leave a Reply

Powered by WordPress