Download Fifa 2004

Descriere Joc: Pe acest site se gasesc majoritatea jocurilor din seria Fifa incepand cu 2000-2013 iar acum este timpul sa completam seria cu fifa 2004.

Fifa 2004 nu s-a bucurat de popularite asa mare ca fifa 2007 sau 2012 dar totusi este un joc bun cu fotbalisti. Aduce imbunatatiri cand vine vorba de gameplay iar jucatorii pot face dribling-uri mai bune fata de vechiile jocuri fifa cum ar fi 2003 sau 2002.

Grafica este si ea mai detaliata iar jucatorii incep sa prinda forma si sa aduca mai bune cu originalul. Iti poti crea propria echipa de fotbal si participa la campionate si turnee. Transferurile sunt accesibile si poti cumpara cei mai buni jucatori pentru clubul tau.

Acest joc se poate juca in modul singleplayer si participa la meciuri directe sau competitii sau poti juca cu prietenii in retea. Mai jos aveti un video pentru a va face o parere despre joc.

Aceasta versiune este demo si aveti acces limitat la joc.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.8 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 1 GB

Imagine:

Fifa 2004

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Download Fifa 2004”

  1. Fu|cK says:

    Imi place fotbalu doar pe PC , console si toate prostiile este foarte naspa! Cei ce sunt pasionati de sport nuratati si apucativa de acest joc.

  2. RazvaNNN. says:

    Fifa este cel mai frumos joc din lume . Recomand

Leave a Reply

Powered by WordPress