Download Fifa 2010

Descriere Joc: Daca esti un fan al jocurilor cu fotbalisti atunci acest joc este recomandarea mea pentru tine. Fifa 2010 ofera cam tot ce ti-ai putea dori de la un joc cu fotbal de buna calitate. Grafica te va surprinde placut iar interactiunea jucatorilor cu mingea este bine lucrata.

Electronic Arts a reusit un adevarat joc bazat pe fotbal iar jocul s-a vandut foarte bine pe toate platformele disponibile.

Fata de jocurile fifa precedente acest joc reuseste sa ofera o grafica detaliata din toate punctele de vedere. Acum arata mai bine stadioanele, suporterii, tribunele, bancile de rezerva, gazonul si toti jucatorii.

Jucatorii populari arata acum mai realistic iar asemenea cu originalul este foarte apropiata. Stilul de joc este imbunatatit iar bug-urile din seriile precedente au fost rezolvate.

Echipele de fotbal au fost updata-te cu jucatori si transferuri. Iti poti crea propria echipa si administra clubul cum doresti. Poti participa la cupe si campionat si castiga toate trofeurile disponibile daca reusesti sa invinge echipele adverse.

Jucatorii sunt capabili acum de scheme si dribling-uri foarte reusite si complicate. Cu putina indemanara poti expedia suturi de la mare distanta dar cu o precizie foarte buna. Suturile sunt acum de o acuratete sporita.

Bafta la descarcat si cat mai multe goluri!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.3 GHz
  • Ram: 512 MB
  • Placa Grafica: 64 MB
  • Spatiu HDD: 8 GB

Imagine:

Fifa 2010

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Download Fifa 2010”

  1. ion says:

    mie imi place fifa 2010 pentruca este jucatorul ronaldinho la ac milan

  2. ionel gatini says:

    pesurile sunt cele mai tari

Leave a Reply

Powered by WordPress