Download Fuel

Descriere: Un joc diferit fata de restul jocurile de curse pentru ca poti conduce motociclete, masini, atv-uri si alte tipuri de vehicule. Jocul este foarte distractiv de jucat, grafica este bine texturata iar condusul este o placere.

Faptul ca jocul ofera o gama larga de masini si motociclete este un avantaj si jocul a reusit sa fie vandut destul de bine. La inceputul cursei vei fi adus cu un elicopter si lasat la linia de start, de acolo aventura va incepe prin traseul accidentat si plin de obstacole.

Traseul pe care il vei parcurge este prin paduri si este plin de obstacole de care va trebui sa te feresti pentru a nu te rasturna. Ai grija la viteza excesiva pentru ca poti derapa si pierde timp pretios.

Lumea oferita spre explorat de acest joc este imens si te poti plimba liber prin acel spatiu vast fara nici o restrictie, vei fi uimit de peisajele spectaculoase.

Pe general putem spune ca Fuel este un joc ce merita jucat pentru ca ofera mult amuzament, multe posibilitati, grafica bine expusa jucatorului si multe altele!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 256 MB
  • Spatiu HDD: 6 GB

Imagine:

fuel

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress