Download Civilization IV

Descriere: Civilization IV este un joc video de strategie produs de compania Firaxis Games si distribuit de 2K Games. Jocul ofera 2 moduri de joc si anume singplayer in campanie sau multiplayer cu alti jucatori. Platformele disponibile pe care puteti juca sunt Microsoft Windows PC si Mac OS.

La inceput jocul este setat in antichitate iar misiunea ta este sa creezi un oras impreuna cu o  baza militara iar apoi sa porti lupte cu inamicii de pe harta. Daca esti un fan al jocurilor de strategie si doresti mai multe jocuri de acest gen poti accesa site-ul download jocuri pc.

Rolul tau este de a conduce cate o civilizatie iar pe parcursul jocului vei conduce natiuni din mai multe timpuri incepand cu trecut pana in viitor.

La inceput vei construi o civilizatie care se va rezuma doar la cateva cladiri iar pe parcurs rolul tau va fi sa o dezvolti cat mai mult si sa avansezi. Armata trebuie si ea creata pentru ca poti fi atacat sau poti folosi armata pentru atacul oponentilor.

Luptele nu sunt foarte spectaculoase si includ un numar redus de unitati, duelurile vor dura destul de putin. Mai jos aveti un gameplay al acestui joc, vizionare placuta!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.2 GHz
  • Ram: 512 Mb
  • Placa Grafica: 64 MB
  • Spatiu HDD: 1.7 GB

Imagine:

Civilization IV

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download Civilization IV”

Leave a Reply

Powered by WordPress