Download Gta San Andreas

Atentie acest fisier este de tip patch. Patch-ul poate fi folosit daca aveti deja jocul instalat in computer. El va aduce masini, arme si multe lucruri noi pentru ca jocul sa fie mai placut de jucat!

Grand Theft Auto San Andreas este un joc video de actiune produs si dezvoltate de Rockstar.
Actiunea jocului se petrece in orasul fictiv San Andreas ce contine alte 3 orase, Los Santos, San Fieero si Las Venturas.
Jocul este setat in 1992 iar actiunea personajul principal se leaga de clanul CJ. El va fi legat de clanul si oamenii sai care il vor ajuta pe tot parcursul jocului in misiuni si eventuale probleme cu alte grupari.
El va primii diverse misiuni de la el si va capata faima, respect si banii. In functie de misiuni vei primii o mica recompensa in dolari dar si puncte de respect.

Gta San Andreas se joaca mai multe in modul online/multiplayer si exista foarte multe servere la care te poti conecta prin programul samp.

In oras te poti duce la sala pentru a face muschi, la restaurante pentru alimentatie, la frizer si alte zone. Din magazine iti poti cumpara cele mai noi haine sau cele care sunt la moda.
In joc se gasesc peste 200 tipuri de vehicule de la masini, motociclete pana la avioane si elicoptere. Unele vehicule sunt ascunse si este nevoie de cod pentru a le primii. Aceasta restrictie este valabila doar la inceputul jocului pentru ca pe parcurs aproape toate vor fi deblocate.
In joc se pot modifica masini, se poate purta razboaie intre gang-uri, jafuri armate si mini jocuri amuzante. Jocul a primit critici si punctaje pozitive de la majoritatea site-urilor bazate pe jocuri.

Jocul a fost vandut in foarte multe explare si inca este jucat de foarte multi playeri si fani. El ofera jucatorilor sa personalizeze diverse obiecte, masini si fisiere din joc. Ce parere ai despre acest joc ?
Cerinte:

 • Procesor: 1.5 GHz
 • Memorie Ram: 256 MB
 • Placa Video: 64 MB
 • Spatiu pe Hard: 5 GB

Imagini:

gta san andreas joc

download gta san andreas

gta san andreas

Video:

Download Gta San Andreas Patch:

download gta

You can leave a response, or trackback from your own site.

18 Responses to “Download Gta San Andreas”

 1. meridian says:

  Am facut multe misiuni la joc si m-am alaturat unei bande foarte smechere. ii ajut impotriva altor inamici si avem arme ca pistoale si arme automate.

 2. jardel says:

  M-am jucat toata ziua acest gta san andreas. am facut multe nivele si am ajuns un tip respectat in cartier!

 3. voi aveti sidiu ca eu nu si nu ma lasa sa ma joc voua va merge fara sidiu?

 4. sandra dero says:

  eu nu pot sal am de ce? of plizzz ajutatima iubesc jocu sil vreau si eu cine poate sa intre pe facebook sa de la cauta prieteni si o a ma gaseasca pe mn sandra_800@yahoo.ro va implor!!!

 5. raul fitigau says:

  ce tare este gta_ul asta

 6. vrem sa giucam jocul sa il incercam

 7. ne place jocul si vrem sal jucam

 8. ionut says:

  super jocu frate

 9. Vladutz says:

  imi spneti si mie va rog cum sa mi-l downloadez ca dau acolo pe butonul ros si nu merge

 10. nasty says:

  cum sal descarc?

 11. alin campan says:

  ce tare e jocu asta e tare de tot

 12. adonis says:

  cum descarc GTA
  SAN ANDREAS

 13. Vali says:

  Va trebuye torrent ca sa stiti!

 14. Vali says:

  daca mai vreti ajutor despre gta san andreas uitati id-ul meu: valirobert31

Leave a Reply

Powered by WordPress