Download GTI Racing

Descriere: Esti gata sa incerci un joc de curse cu masini foarte amuzant si placut de jucat ? Daca da atunci GTI Racing este gata sa fie descarcat de tine si apoi sa fie jucat.

Vei avea posibilitatea sa iti alegi dintr-o vasta colectie de masini VW Golf GTI care sunt foarte rapide. Colectie include si masini mai vechi dar si masini de ultima generatie din aceasta serie.

Seria GTI este un speciala a grupului de masini VW iar modelele GOLF sunt echipate cu motoare mai puternice ce contin foarte multi cai putere iar cutiile de viteze sunt mai performante.

Vei participa la o multime de curse cu alti oponenti bine pregatiti si vei conduce pe multe circuite si trasee care difera ca forma, lungime si tipul terenului.

Putem incadra acest joc si in categoria simulatoarelor auto pentru ca masinile se conduc in parametrii reali, raspund la viteza si tipul terenului iar sunetul emis de ele este bine creat.

Modul de cariera al jocului este bine prezentat jucatorului si aduce un farmec aparte prin numarul si prezentarea curselor.

Alt lucru important oferit de joc este posibilitatea de ati tuna masinile cu spoil-ere si diverse accesorii pentru ca masina sa arate cat mai original.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.3 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 2.5 GB

Imagine:

GTI Racing

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress